5. joulukuuta 2016

Rakas kotimaamme Suomi

Huomenna on rakkaan kotimaamme itsenäisyyspäivä. Mielestäni itsenäisyyspäivä on todella tunnelmallinen päivä, ja itselläni on jostain syystä aina tunteet pinnalla silloin. Viime vuonna itkin Linnan juhlia katsoessani, kun sotaveteraanit pääsivät ääneen. Vaikka välillä toivoo, että asuispa jossain etelämmässä, niin ei, en minä Suomesta muuttaisi pois.

itsenäisyyspäiväkynnet 1

Herkkä päivä vaatii herkät kynnet. Ei liian räiskyviä koristeluja tai värejä. Hillittyä, eleganttia ja sinistä sekä valkoista. Siitä on itsenäisyyspäivänkynnet tehty.

itsnäisyyspäiväkynnet 2

Aksenttikynsien päälle on töpötelty flakies-lakkaa. Flakies-lakat on melko vaikeita hallita - siis koostumus ei ole optimaalinen kerrostettavaksi. Lopputulos jää helposti tönkön näköiseksi. Mutta valkoisen päällä flakies-lakka tällä kertaa toimi: sehän näyttää ihan lumihangelta, johon aurinko paistaa kirpeällä pakkassäällä!
Muihin kynsiin taiteilin herkät koristelut. Ensin on kerros essencen valkoista lakkaa. Päälle laitoin kerroksen Sally Hansenin shimmer-lakkaa, joka sopii hyvin näin talvisaikaan - se muistuttaa myös lumihankea johon auringonsäteet osuu. Hopealla ja sinisellä vedin viivoja ohuella siveltimellä.
Tykkään näistä kynsistä todella paljon! Tunnelmalliset ja kauniit itsenäisyyspäivää kunnioittaen.

4 kommenttia:

Kommentit ovat aina tervetulleita! Kiitos, että piristät päivääni :)