11. joulukuuta 2016

Punaista ja kultaista

Punainen ja kultainen. Mikä ihana kombo.

p&k3

Punaisia lakkoja omistan enemmän kuin tarvetta olisi. Mutta ei uskoisi, että omistan ainoastaan YHDEN kultaisen kynsilakan! Kultaisia glitterlakkoja omistan useamman, mutta pelkkiä kultaisia lakkoja ei ole kuin yksi. Ja tämä jonka omistan, on ikivanha. Dermosilin Rumba-lakka, joka on varmasti lähemmäs 10 vuotta vanha. Toimii vielä hyvin, eli ei sinänsä ole kiire hankkia uusi kultainen lakka tilalle. Ehkä ensi jouluksi voisi ostaa - vaikkapa joululahjaksi itseltäni itselleni!

p&k 1

En vaan ikinä pääse tuon Tomokon yli. Se on niin järkyttävän kaunis. AINA kun lakkaan sillä, olen ihan haltioissani. Seassa ei ole isoja glittereitä, vaan pienemmät glitterit levittyvät tasaisesti kynnelle. Se johtaa siihen, että kynnet kimaltelevat niiiiin kauniisti. Jos täytyisi yksi lakka valita, jonka vaatisin että jokainen omistaa, olisi se Tomoko. Voisi luulla, että valitsisin jonkun liilan lakan, mutta ei. Tomoko sopii jokaisen ihosävyn pariksi, kynsien pituudesta ja leveydestä riippumatta. Se vaan on niin kaunis ja elegantti! Ja laadukas myös. 2-3 kerrosta riippuen kynsien pituudesta. Kuivuu nopeasti. Mitä sitä ihminen muuta kaipaisikaan kynsilakasta.


p&k 2

Nimetön otti vähän osumaa enkä saanut uudella lakkakerroksella peitettyä mokaani enkä edes kerroksella päällyslakkaa. Muut kynnet olivat kuitenkin sen verran onnistuneita, että halusin jakaa kuvat blogissani.

Tuli mieleen tosta joululahjasta itseltäni itselleni: ostatteko yleensä itsellenne joululahjoja? Aika usein sorrun siihen, että marras/joulukuussa ostan jotain kalliimpaa tms ja perustelen ostosta joululahjana itselleni. Vaikka kyllähän sitä saa aikuinen ihminen ostaa koska tahansa, mitä tahansa itselleen. Mutta jotenkin aina joululahja sopii tekosyyksi :D

4 kommenttia:

 1. Ihanan jouluinen kokonaisuus. <3

  VastaaPoista
 2. Toimii hyvin varsinkin näin joulun alla, tietty ostan itelleni joululahjoja. Tai oikeastaan siis perustelen ostokseni sillä että tää on mulle itselleni joululahja ja sitten myös saan sen heti enkä tod mitään paketoi niitä tai edes odota aattoa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. joo siis ei tulis edes mieleenkään paketoida joku tuote ja odottaa aattoon asti että saisin avata sen xD siis jos olen ostanut itselleni "joululahjan" ;D

   Poista

Kommentit ovat aina tervetulleita! Kiitos, että piristät päivääni :)