6. joulukuuta 2016

L'Occitane joulukalenterin luukut 3-6

Lisää luukkuja on avattu ja ai että, mitäs sieltä onkaan paljastunut!

loccitane 3-6

Kolmannesta luukusta tuli Manteli milk concentrate, eli vartalomaito. Tykkään vartalomaidoista kesäisin, koska ne ovat tarpeeksi kosteuttavia olematta kuitenkaan liian paksuja ja hitaasti imeytyviä. Odotan tämän käyttöön ottoa kesäksi siis!
Neljäs luukku oli pieni pettymys: mitä minä yhdellä virkistävällä pyyhkeellä teen? Oh well, kyllähän tämän yhden käyttää mutta... pikkasen turha.
Tällä hetkellä olen äärimmäisen stressaantunut. Tuntuu, että kaikki koulujutut ovat kasautuneet hartioilleni ja kahden viikon aikana pitäisi tehdä hiki hatussa hommia, jos meinaa joskus valmistua. Ihan sopivaan saumaan tuli siis rentouttava suihkugeeli. Pakkauksessa lukee, että tuota käytetään L'Occitanen kylpylöissä! Voin kuvitella miten ihana tuo on, pääsee pikimiten käyttöön.
Ja taas yksi minikäsivoide - jee! Ihana tuoksu tällä, ei varmasti kestä kauaa ennenkuin se on käytetty :)

Ihan hyvä saalis, virkistävää pyyhettä lukuunottamatta. Nyt jatkan taas kouluhommien parissa, kaksi viikkoa aikaa ennenkuin oppari täytyy palauttaa ja vielä noin 1/3 tekemättä. Wish me luck!

2 kommenttia:

  1. Olin itse tosi pettynyt tuohon 4. luukkuun. Avasin sen tosi innokkaana, kun vaikutti megaluukulta ja pettymys oli melkoinen, kun sieltä paljastuikin vain puhdistusliina.

    VastaaPoista
  2. No toi on just niin tota! Sama juttu oli pari joulua sitten sen the body shopin kalenterin kaa: kalenterin isoimmasta luukusta paljastui näytepussi jotain naamiota...

    VastaaPoista

Kommentit ovat aina tervetulleita! Kiitos, että piristät päivääni :)