25. joulukuuta 2016

Jouluaattokynnet + luukut 23&24

Miten jouluaatto meni? Tuliko syötyä ähkyt? Meillä tuli kyllä syötyä ihan tarpeeksi, ja muutenkin oli oikein mukava joulu. Ja mikäs sen parempaa, kun L'Occitanen joulukalenterista paljastui aivan huipputuote vikassa luukussa!

23-24

Aatonaattona tuli ruusuinen käsirasva. En tätä avannut vielä, koska en ole vielä päättänyt minkä käsirasvan korkkaan ekana... Yleisesti ottaen en ole mikään ruusuntuoksun ylin ystävä, mutta jos tässä on aidohko ruusuntuoksu, niin luultavasti tykkään tästä. Sellainen keinotekoinen, tunkkainen ruusunhaju on aika epämiellyttävä...
Mutta jouluaaton luukku... Ristus mikä bingo! Siis... Kaikista luukuista lempparein - Kirsikkakukan tuoksuinen Eau de Toilette! Kokeilin tätä heti, ja on todella hyvätuoksuinen. Raikas, kukkainen ja ihana. Ei kovin voimakas, tai no tottakai riippuu paljonko sitä läträä mutta semmoinen hento tuoksu on juuri minun makuuni (ei tuu päänsärkyä tästä hennosta tuoksusta...).

Jouluaaton vietin näissä tunnelmissa:

jouluaattokynnet

Kultaista, punaista ja glitteriä. Ja Ruby Pumpsia - of course. Olin aatonaattona töiden jälkeen kaverini luona pelailemassa lautapelejä hänen siskonsa kanssa. Illan päätteeksi lakkasin vielä heidänkin kynnet Ruby Pumpsilla :3 He todellakin tykkäsivät tästä kynsilakasta: eikä mikään ihme. Onhan se niin perinteinen joululakka.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat aina tervetulleita! Kiitos, että piristät päivääni :)