14. joulukuuta 2016

Pakkaskynnet

Hrrrrrr. Brrrrr. Kenellä muulla on kylmä?

pakkaskynnet 1

Kylmyyden kunniaksi pakkaskynnet. Ehkä ne lämmittää mieltä? Hirmuisen nätithän ne kuitenkin ovat.

pakkaskynnet

Kuten olen blogissani varmasti tsiljoona kertaa sanonut, on elmukelmu-tekniikka lempparikoristelutyylini. Löysin kaksi upeaa kynsilakkaa, joiden kohdalla ajattelin, että nämä kaksi varmasti sopivat yhteen elmukelmuilussa. Sopivathan ne yhteen, vaikka lopputulos on aika yksinkertainen. Nämä ovat jotain öööhm metallilakkojen ja foliolakkojen välimaastossa sanoisin. Näillä on helppo lakata eikä jää yhtä pahat siveltimenjäljet kuin metalli- ja foliolakoissa.

lakat

Sitten halusin kokeilla, miten paljon OPIn ja Dependin tekstuurilakat eroavat toisistaan. Siis joo, näkeehän sen jo pullosta, että eivät ole dupeja. Mutta halusin vertailla, miten eroavat toisistaan ja tarvitseeko omistaa molemmat (no tarvitsee, who am I kidding)

pakkaskynnet 3

OPIssa on ihanasti erikokoisia glittereitä seassa, ja glitterit asettuvat kynnelle vähän miten sattuu. Minä tykkään siitä lopputuloksesta, mutta ymmärrän että se ei ole jokaisen lakkaajan makuun. Dependin tekstuurilakka taas on paljon hillitympi: siinä ei ole seassa yhtä paljon isompia glittereitä, ja pienenpienet glitterhitulat jakaantuvat suhteellisen tasaisesti koko kynnelle. Näin ollen Dependin tekstuurilakka kimaltelee kokonaisvaltaisesti enemmän kuin OPIn.

4 kommenttia:

 1. Kauniit! <3 On kylmä, onneksi nyt vähän lauhempaa täällä etelässä -2°C mittarissa. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiiitos :) no nyt on onneksi ollut vähän lauhempaa joo, täälläkin -4° :)

   Poista
 2. Ihanat kynnet, tykkään tosi paljon ♡ Elmukelmutekniikka on tosi kiva :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti Sara! Tää on mun lempparitekniikka, joka koristelukerta on uniikki ja väriyhdistelmät loputtomia :)

   Poista

Kommentit ovat aina tervetulleita! Kiitos, että piristät päivääni :)