1. joulukuuta 2016

Kosmetiikkabloggaajien joulukalenteri luukku 1

banneri

Hyvää joulukuun ensimmäistä päivää! Nyt pistetään joulukalenteri rullaamaan ja aloitetaan ekan luukun avaaminen. Tänään pääsette avaamaan tuplaluukun, eli Charlotta Eve -blogissa aukeaa myös luukku. Wohoo! Hitsi, nyt ollaan kyllä lähellä joulua - olen todella täpinöissäni! :)

Noniin, eli milläs aloitettaisiin näin joulukuun ensimmäisen päivän kunniaksi? Keksin hyvän idean: haetaan inspiraatiota jouluisiin lakkauksiin, ja esittelen lakkakokoelmani jouluisimmat yksilöt! Samalla kerron lyhyesti vinkkejä, miten käyttäisin lakkoja, minkä kanssa yhdistäisin tietyt lakat ja muuta sellasta. Aloitetaan, koska meillä on moooooonta lakkaa läpikäytävänä.


4

Ensimmäisenä vuorossa ihan perushöttöä, eli mitäs punaisia lakkoja suosittelisin joulun kunniaksi. Kaksi ensimmäistä punaista lakkaa vasemmalta katsottuna ovat hololakkoja. Vaikka talvisin ei aina paistakaan aurinko, niin voi ihan hyvin hololakkoja käyttää! Kauniimpaa näkyä en tiedä kuin se, kun on lunta, pari astetta pakkasta ja aurinko paistaa - sekä kynsillä komeilee hololakka. Wautsiwau! Mutta niin, noita kahta lakkaa suosittelen ehdottomasti joulun viettoon. Hyvälaatuisia ja kauniita. PiCture pOlisheja myy Cesarsshop ja a-englandejakin on siellä myynnissä, mutta en ole ihan varma onko siellä enää tuota Rose Boweria valikoimissa.
Ja sitten se lakka, jonka moni mieltää The Joululakaksi: Ruby Pumps. Siis, se on ihan käsittämättömän kaunis! Tämän päälle tekisin (jos olisi pakko koristella... sopii hyvin yksinäänkin kynsillä!) tooodella hillityt koristelut, esim joku valkoinen lumihiutale decal/leimaus.
Etsitkö vielä The Punaista Lakkaa? The Body Shopin punainen creme on loistava. Se on niiiiiiiiin pigmenttinen, levittyy kuin unelma ja peittää jo ekalla kerroksella.

1

Kokoelmaani kuuluu myös Gwen Stefanin suunnittelemat minijoululakat. Nämä ovat tottakai suunniteltu just joulua varten ja sehän näkyy sävyissä. Lilakin on sellainen väri, joka sopii hyvin jouluun. Tai noh, itsehän käytän lilaa vuoden ympäri mutta... Voisin kuvitella käyttäväni lilaa lakkaa erityisesti välipäivinä! Silloin voisi toteuttaa jotkut vähän rajummat kynnet, kun ollaan lähellä uuden vuoden juhlintaa.

3

Jouluna on tärkeää, että on oikeanlainen punainen lakka. Mutta yhtä tärkeää on myös se, että on oikeanlainen valkoinen lakka! Ehdottomasti paras kokeilemani valkoinen lakka on essenceltä. Se on koostumukseltaan paksu, mutta levittyy kuitenkin todella nätisti. Valkoisen lakan mahdollisuudet ovat rajattomat: tämän päälle voi koristella muun värisillä (jouluisilla) lakoilla, tai käyttää tätä koristeluihin (pigmenttisyytensä takia) ja ties mitä.
Vihreähän on olennainen osa joulun värejä. Tämän OPIn vihreä on minun kokoelmassani saanut nimetyksen The Vihreä Joululakka. Jotenkin koen hankalaksi keksiä tälle käyttöä muina vuodenaikoina... Tässä lakassa on vihreää shimmeriä joukossa, joten se on todella nätti. Tämän kanssa voi käyttää niin kultaisia kuin hopeisia koristeluita.
Dependin sininen lakka on koostumukseltaan sanoisinko metallinen tai foil. Se ei kuitenkaan jätä siveltimenjälkiä kynnelle, eli on hyvälaatuinen ja kiva käyttää. Tämän päälle sopii hopeiset koristelut, esimerkiksi kahdella seuraavalla ciatén lakoilla! Ensimmäisenä locket, jossa on hopea pohjalakka ja isompia glittereitä seassa. Itse käyttäisin tätä lakkaa aksenttikyntenä: ensin lakkaa kerroksen locketia, ja sen jälkeen töpöttelee seuraavan kerroksen sienellä, jolloin glitterit oikein pakkaantuvat kynnelle. Näin saadaan glitteris maximus. Fit for a queen taas sopii pohjalakaksi, ja päälle koristeluita miten tahtoo. Poro-decaleita, tai mitä keksiikään! Tästä tulikin mieleen, että minun täytyy käydä decal-varastoni läpi ja etsiä kaikki jouluiset decalit esille.

5

Kynsilakkakokoelmastani löytyy pari kappaletta punaista glitterlakkaa. Näitä töpöttelisin esimerkiksi valkoisen lakan päälle. Tai sitten punaisen cremen päälle!

2

Ei sovi unohtaa tekstuurilakkoja, nehän ovat loistavia joulukynsillä! Jos ei jaksa/halua/ehdi ensin laittaa cremelakkaa, sitten töpötellä päälle glitterlakkaa ja viel leimata joku lumihiutale - käytä pelkästään tekstuurilakkaa. Tomokolla riittää 2-3 kerrosta riippuen kynsien pituudesta. Tilly on varsin uusi yksilö kokoelmassani, ja käytinkin sitä jo syksyllä. Mutta hopeinen tekstuurilakka sopii myös jouluun. Dependin vihreä ja sininen lakka eivät tarvitse sen enempää perustelua valintaan! Dependeissä on se kiva jutu, että niissä on niin pieniä kuin isompia glittereitä seassa. Se luo tosi kivaa blingblingiä. Zoya-lakkoja myy Cesarsshop.

6

Lisää glittereitä, namm. Näissä glittereissä on se hyvä puoli, että ne on värittömällä pohjalla, eli lakkoja voi laittaa minkä värin päälle tahansa.

7

Kerta kiellon päälle, eli vielä paaaaaaari glitteriä! Glitterit nyt vaan kuuluu juhlakauteen niin pakko esitellä niitä laajemminkin. Mavalan Glam Chic on ehdottomasti yksi lemppariglittereistäni. Se sisältää eri kokoisia glittereitä, hieman eri sävyisiä kultaisia/pronssia/mitä lie.

Voi hitsi, ihan itsekin tässä inspiroiduin käyttämään kaikkia jouluisia lakkoja glittereineen ahh. Olenko jo maininnut, että rakastan joulua? No rakastan joulua!

Huomenna on myös tuplaluukku ja silloin pääsette lukemaan näiltä bloggaajilta postausta: Henna V & High & Light

12 kommenttia:

 1. Oi, olipa ihana postaus! Kiitos lakkavinkeistä, ne tulee tarpeeseen :)

  x Charlotta Eve / http://charlottaeve.com/fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä, että tästä postauksesta oli apua! Se oli se tarkoituskin, kiitos paljon :)

   Poista
 2. Ihania lakkoja, varsinkin Ciatet ja tietty Picture Polish. Mulla ei satu olemaan yhtään samoja. Minäkin ajattelin tehdä jonkun joululakkapostauksen, mutta hirveän vaikea päättää, mitkä lakat sitä tänä vuonna esittelisi. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aika jännä ettei satu olemaan samoja lakkoja :O en edes laskenut montako lakkaa esittelin, mutta onhan tuossa kiva määrä :'D ymmärrän tuskasi, ei ollut helppoa valita lakkoja esiteltäväksi haha

   Poista
 3. Ruby Pumps on niin oma lemppari, mutta myös Zoyan kultainen Ziv on tähän aikaan vuodesta useasti kynsille, samoin tumman puhuva Storm.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Omistan ainoastaan yhden kultaisen kynsilakan, ja se on ikivanha Dermosililta... en viittinyt sitä lisätä näihin kuviin, kun ei sitä saa mistään :P Mutta upea tuo Ziv! Ja myös Storm, vähän muistuttaa PPn Darcya

   Poista
 4. Vastaukset
  1. En malta odottaa, että saan laittaa sitä taas kynsille! Vuoden odottanut sitä :'D

   Poista
 5. Kylläpä teitkin ihanan luukun ♥ Tästä tuli heti hirmuinen joulufiilis ja himo lakata jollain kimaltavalla :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos todella paljon, ihana Nena!! Tämän postauksen tarkoitus oli juurikin inspiroida kanssaihmisiä tarttumaan jouluisiin lakkoihin ja tuottamaan ihanaa joulufiilistä! Kiva kun onnistuin siinä :)

   Poista

Kommentit ovat aina tervetulleita! Kiitos, että piristät päivääni :)