27. joulukuuta 2016

Jotain ihan muuta.

Pakko. Saada. Jotain. Ihan. Muuta. Minulla on niiiiiin jouluähky. Jouluruokaähky, jouluväriähky, joulusitäjatätä-ähky. Give me something else. Anything!

jotain ihan muuta 1

Ahh. Johan helpotti. Kivaa vaihtelua kaikelle punaiselle, vihreälle, valkoiselle, kultaiselle jne. Ahhhh mikä helpotus palata takaisin mukavuusalueelle! Glitteriä ja siirtokuvia - ei voi mennä pieleen.

jotain ihan muuta 2

Kaiken jouluhössötyksen jälkeen mieleni kaipaa rauhoittumista - ja lilaa. Ai että minulla oli ikävä liloja kynsiä! Nyt meinaan sitten tehdä niitä kyllästymiseen saakka, eiku.
Siirtokuvien alla pohjalakkana on Oriflamen hopeinen lakka, ei mitään erikoista siinä. Peittää kahdella kerroksella, ja jättää hieman siveltimen raitoja (mutta ei yhtä paljon kuin muut kokeilemani hopeiset lakat).
Sitten se suurin helpotus: vihdoinkin "saa" taas lakata synkillä väreillä! Heti nappasin Essien Haute Tubin, se on vaan niiiin kaunis. Siinä on vähän lilaa, wohoo. Päälle lakkasin kerroksen polka.comia, siinäkin on lilaa.

6 kommenttia:

 1. Miten sä saat tuosta Opin lakasta noin paljon hippuja kynnelle? Mulla tulee max kaksi per kynsi. Pikaiset neuvot olis tarpeen, kun tyttären häät on perjantaina, ja toi olis just täydellinen mun aluslakan kanssa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tällaisten glitterlakkojen kanssa teen yleensä näin: alan hyvissä ajoin ravistelemaan pulloa, laitan pullon seisomaan hetkeksi ylösalas. Ihan vaan että varmasti saa kaikki pinttyneet glitterit irti pohjasta/pullon sivuilta! Tämä on toiminut hyvin kbshimmerien ja myös tämän polka.comin kanssa :) toivottavasti tästä oli apua ja saat hienot kynnet tyttäresi häihin!!

   Poista
 2. Vitsit miten nätit kynnet! <3 Olisko jopa sun kynsistä yhdet mun lemppareista? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi että, kiitos tuhannesti Jonna!!! Oon ihan häkeltynyt näin ihanasta kommentista!! :)

   Poista

Kommentit ovat aina tervetulleita! Kiitos, että piristät päivääni :)