22. joulukuuta 2016

L'Occitane luukut 20-22

Rukouksiini taidettiin vastata, meinaan... tällä kertaa ei tullut YHTÄKÄÄN suihkugeeliä!

20-22

Nojoo, käsirasvaa tuli taas - mutta onneksi ne ovat superminikokoisia niin tulee käytettyä elämän aikana. Tällä kertaa mantelituoksuisena. Saa nähdä tykkäänkö enemmän tästä mantelikäsirasvasta kuin the body shopin vastaavasta.
Shampoo viidellä eri hoitavalla öljyllä on jo entuudestaan tuttu tuote minulle - oikeastaan se on paraikaa käytössä suihkussa. Tykkään shampoon tuoksusta, ja siitä, että se on hellävarainen hiuksille.
Tämänpäiväisestä luukusta paljastui tosi kiva tuote! Tai siis, odotan että se on kiva - en ole aikaisemmin tätä tuotetta kokeillut. Sheaa sisältävä hellävarainen kasvovesi, jess!!

Enää kaksi luukkua avaamatta, nyyyh. Sinne tämäkin joulukuu meni niin että Viuuuuhh vaan! Mitä meinaatte jouluaattona tehdä? Me vietämme jouluaaton mieheni äidin luona, jonne tulee miehen sukulaisia. Yleensä sitten joulupäivänä olemme lähteneet pääkaupunkiseudulle minun vanhempieni luo, mutta tänä jouluna emme lähdekään. Tämä tarkoittaa sitä, että ... minä joudun tekemään rosollin meille joulupäiväksi KÄÄÄK. Muuten meillä ei ole mitään jouluruokaa paitsi kinkkua ja perunaa haha.

2 kommenttia:

  1. Me ollaan aattona miehen kanssa kahdestaan ja syödään mahat pinkeiksi ja katsotaan illalla joku hyvä leffa. :) Oikein ihanaa joulua sinne!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voivitsi, kuulostaa superihanalta <3 Kiitos paljon! <3

      Poista

Kommentit ovat aina tervetulleita! Kiitos, että piristät päivääni :)