19. joulukuuta 2016

L'Occitane 17-19

Sanoiko joku suihkugeelejä?

17-19

Noh, eipähän tarvitse miettiä tarviiko suihkugeeliä ostaa... Nyt on kyllä sen verran paljon suihkugeelejä, että riittää seuraavalle viidelle vuodelle sanoisinko.
17. luukusta tuli mantelisuihkuöljy. Tämä on minulle jo tuttu tuote: kylppärissä on parhaillaan tämä samainen tuote avattuna.Säästän siis tämän myöhempää käyttöä varten. Mutta tykkään tästä todella paljon!
Eilen oli TAAS suihkugeelin aika. Tällä kertaa suihkugeeli, joka tuoksuu jasmiinille ja bergamotille. En avannut tätä, ettei se mee pilalle ennenkuin olen ehtinyt käyttää muut avatut suihkugeelit ensin... Mutta varmasti on ylellinen tuoksu, mutta toivottavasti ei liian vahva kukkaistuoksu.
Ja tänään tuli kyllä hyvä tuote. Shea käsivoide!! Tämä on entuudestaan tuttu minulle ja se onkin paraikaa käytössä. Tämä minikokoinen saa siis odottaa käyttövuoroaan tovin, mutta tämä on lempparikäsivoide ever.

Nyt viedään kyllä viimeisiä... Mitä vielä voi paljastua luukuista? On tullut suihkugeelejä (ihan vaan muuuuuutama...), käsivoiteita, naamarasvaa, jalkarasvaa ja palasaippuaa. Kasvovettä ja kuorivaa palasaippuaa kropalle. Vartalovoiteita ja shimmerisiäkin sellaisia. Hmmm. Tulisko vielä jokin shampoo? Huulivoide? Jännää tämä odottaminen!

2 kommenttia:

 1. Mä rakastan suihkugeelejä ♡ Tosi kivan monipuolisia tuotteita on tullut kalenterista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On kiva myös kun nää on minikokoisia, niin saa käytettyä yhden suihkugeelin suht nopeasti ja sitten pääsee kokeilee uutta ja taas uutta - ei ehdi kyllästyä! :)
   Kyllä olen kieltämättä tähän kalenteriin todella tyytyväinen :)

   Poista

Kommentit ovat aina tervetulleita! Kiitos, että piristät päivääni :)