18. joulukuuta 2016

Bilekynnet

En ole mikään bilehile, mutta pari kertaa vuodessa voin käydä vähän kylillä juhlimassa. Viime viikonloppuna oli hyvä syy käydä tanssimassa - oli nimittäin hyvän ystäväni syntymäpäivät. Tottakai tilaisuutta varten piti tehdä hienot kynnetkin.

excuse me i blurpled kbshimmer

En keksinyt mitään koristeluita, mitkä sopisi bilekynsiin... Päätin sitten mennä suhteellisen näyttävillä kynsilakoilla, joissa on pientä extraa - näin ollen ei edes tarvitse koristeluita!

bilekynnet 1

Darcy ei sen kummoisempia esittelyjä varmastikaan tarvitse. Tooodella kaunis musta hololakka. Sopii täydellisesti bilekynsille! Aksenttikynnet saivat sitten olla glitteriset, mutta ei mitenkään överit ja liian "pirtsakat". Löysin vanhan ihanuuden, eli KBShimmer Excuse Me, I Blurpled. Tämä oli ensimmäisiä KBShimmereitäni, joista olin niiiiin ylpeä: olihan ne tilattu Ameriikoista asti. Blurplen alle laitoin tummanlilaa pohjalakkaa, jotta blurplesta näkyisi jotain muuta kuin todellatummansinistä. Nämä KBShimmerin glitterlakat on todella näyttäviä, mutta niiden laadussa olisi parantamista: ärsyttää, kun noita isompia glittereitä ei saa kalastettua pullosta.

bilekynnet 2

4 kommenttia:

 1. Upeat, tykkään tällaisista tähtitaivaan, avaruuden, yön mieleen tuovista lakoista hirmuisesti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon samaa mieltä kanssasi! Tuo blurpled on sen verran tumma, että se tuo kieltämättä mieleen tähtitaivaan ja yön :)

   Poista
 2. Onpas ihanat värit :)

  https://sinaviola.blogspot.fi

  VastaaPoista

Kommentit ovat aina tervetulleita! Kiitos, että piristät päivääni :)