12. joulukuuta 2016

L'Occitane luukut 10-12

Nyt on joulukalenteri jo puoliksi avattu - nyyh! Näin se aina menee: joulukalenteri tyhjenee aivan liian nopeasti. Nyt olen taas kolme luukkua lisää avannut sitten edelliskerran, joten katsotaan mitä kaikkea tällä kertaa on tullut! (kuka arvaa suihkugeelejä...?)

loccitane 10-12

Nojuu, kyllähän sieltä yksi suihkugeeli tulla tupsahti. Mutta oli pakko sniffata sitä vähän, ja ai että MIKÄ TUOKSU! Iiiiiiiihana. Tuli 11. luukusta.
10. luukusta kuoriutui kasvovoide. Jota ensin luulin käsivoiteeksi ja olin sillee "pläääääh minulla on jo tämä" (omistan siis Shea-käsivoiteen jo entuudestaan). Sitten luin tekstejä hieman tarkemmin ja totta tosiaan, tämähän on kasvovoide! Ja juuri kun edellisessä kalenteripostauksessa sanoin, että "tulisipa kasvovoide edes". No nyttenhän toive toteutui! Kantsii vähän varoo mitä toivoo hahaha.
Tänään tuli TODELLA jännä tuote. Tai siis, aika uniikki tuote tähän mennessä ;) Kasvovesi, juuri kivassa matkakoossa. Tämän otan mukaan kun lähdemme joululomaa viettämään pääkaupunkiseudulle. Ja jos tämä osoittautuu oikein kivaksi tuotteeksi, niin just tsekkasin, että 200 ml pullo tätä kasvovettä maksaa 20 €. Ei paha.


Mitäs seuraavaksi tahtoisin, että kalenterista paljastuu? Hmmm... Kiva matkakokoinen meikinpoistoöljy olisi näppärä (joululomareissua ajatellen). Ehkä shampootakin?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat aina tervetulleita! Kiitos, että piristät päivääni :)