2. joulukuuta 2016

L'Occitane joulukalenteri luukut 1 & 2

Joulukuu on silleen paha kuukausi, kun aamulla ei voi ensimmäisenä selata instaa/fb/snapchattia, koska on vaarana, että joulukalenterin päivän luukku spoilaantuu. Eli ensin täytyy nousta ylös, avata luukku ja sitten vasta voi alkaa selaamaan nettiä.

Nyt kello on jo sen verran myöhään iltapäivästä, että uskaltaa laittaa blogiinkin eilisen ja päivän luukkujen sisällöt ;)


l'occitanen joulukalenteri luukut 1 ja 2

Ja loogisesti osasin ajatella, ja laittaa kuvaan just väärinpäin tuotteet... Eli vasemmalla on 2. luukun sisältö ja oikealla sitten 1. luukku.
Kalenterin ensimmäisestä luukusta paljastui Verbenalta tuoksuva viilentävä käsigeeli. En ole vielä avannut ja kokeillut tätä, joten en osaa sen enempää kertoa koostumuksesta. En halua avata kaikkia tuotteita heti, koska pilaantuvat muuten nopeammin. Otan nämä käyttöön yksitellen.
Toisesta luukusta sain shea vartalovoiteen. Tätä olen aikaisemmin käyttänyt näytteen verran ja tykkäsin kovasti. Tämän otan heti mukaan huomiselle kylpyläreissulle - minikokoinen tuote on just eikä melkein sopiva otettavaksi mukaan reissuun!

Se mistä tykkään joulukalenterissa eniten on se, että näissä on minikokoisia tuotteita. Näistä riittää moneksi käyttökerraksi ja ehdit saada tuntumaa siihen, tykkäätkö tuotteesta vai et (toisin sanoen, meinaatko jatkossa ostaa täysikokoisena vai et). Joulukalenterin avulla pääset tutustumaan laajaan valikoimaan jonkun merkin tuotteita. Ja minikokoiset tuotteet on periaatteessa mahdollista käyttää joskus loppuunkin ennenkuin menevät pilalle!

Tähän asti olen todella tyytyväinen näihin kahteen tuotteeseen. Blogissa aion parin kolmen päivän välein näyttää luukkujen sisällöt - en siis päivittäin näytä täällä tuotteita. Seuraava luukkupaljastus tulee ensi viikon tiistaina!

4 kommenttia:

 1. Jag älskar minisar! :D Den där shea kroppslotionen verkar spännande! Jag har aldrig använd L'Occitane produkter men nog provat nån handkräm som min syrra haft. Jag har en Kicks julkalender :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minis for the win! :)
   Jag verkligen rekommenderar shea body lotion! Den var verkligen krämig, men inte flottig - sugs in relativt snabbt för att vara så krämig!
   Kul att följa med vad som finns i årets Kicks julkalender :)

   Poista
 2. Haha, mulla on sama ongelma, etten aamulla voi mennä someen, ennen kuin oon avannut (Kicksin) joulukalenterin :D

  VastaaPoista

Kommentit ovat aina tervetulleita! Kiitos, että piristät päivääni :)