31. elokuuta 2011

77.

Tämä postaus on jo 77. postaukseni! Wau! :D

Tänään esittelen vain yksiväriset kynnet, mutta ne ovat niin hienon väriset, että en voinut olla julkaistamatta! Tosin kuvissahan ei väri pääse oikeuksiinsa, mutta jotenkuten.

 Näitä tuotteita käytin. Jostakin blogista, en nyt muista mistä, luin, että läpinäkyvien tai haaleiden kynsilakkojen alle voi laittaa mustaa ja valkoista kynsilakkaa. Sain siis tuon liilan shimmerisen kynsilakan kavereiltani Mallorcalla, ja kun sitä ensimmäisen kerran kokeilin, niin ihmettelin miksei 5 kerrosta peittänyt YHTÄÄN MITÄÄN. No onneksi nyt sitten tajusin käyttää mustaa kynsilakkaa alla ja hieno lopputulos on tässä;
 Näettekö tuon liilan ihanan värin? Auringossa se kimaltelee niin paljon, että melkein silmiä alkaa särkeä!! :D Haha, mutta on niiiin ihana!
 Tästä kuvasta näkyy hyvin miltä kynsilakka näyttää pullossa, melkein samanlaiselta näyttää kynsillä :)

4 kommenttia:

 1. Jokos lukijaongelma on korjaantunut? (:

  VastaaPoista
 2. Tosi outoa o.o Sulla näkyy edelleen vaan 34 lukijaa eikä sisäänkirjautuminen auttanut yhtään. Kuitenkin kun meen kattomaan omia seuraamiani blogeja niin sun blogi on kyllä siellä listassa ja nään sun päivitykset ihan normaalisti. Mitähän ihmettä >:

  VastaaPoista
 3. Empähän oo minäkän ajatellut että musta tai valkoinen lakka saattaisi auttaa tuossa peittävyys ongelmassa. Joten tämäkin pääsee minulla kokeilun alle. Kiitos kun jaot tämän tiedon :)
  Niin ja kynnet ovat tosi mageen väriset :)

  VastaaPoista
 4. ine: Jep... :/ En yhtään tajuu tota ongelmaa, no mutta onneksi kuitenkin näet päivitykseni ja kaiken muun normisti :)
  mirja: Hyvä, että tämä tieto auttoi sinua! :)

  VastaaPoista

Kommentit ovat aina tervetulleita! Kiitos, että piristät päivääni :)