11. elokuuta 2011

62

Wuhuu, tämä postaus on jo 62. postaukseni! Lähentelee kohta jo tuota satasen rajaa!
Mutta nyt siis kynsiin.
Tein eilen toooooooodella hienot kynnet itselleni, mutta ette niitä saa nähdä, lälläslää! Ai miksi ette? No Siks. Noeii vaaaaaaaan.... Osallistun niiden kanssa sannatyranailart-sivulla olevaan kynsikilpailuun :) On muuten ensimmäinen kerta kun minä osallistu sellaseen kilpailuun :) Ei ole kovinkaan isot odotukset, kunhan halusin vaan tehdä jotkut kynnet ja sit tulikin mieleen ainiiiii se kilpailu, no huviks sinne voisi lähettää! Ja jep. Sinne meni.

Mutta saatte kuitenkin nähdä vähän kynsiä tässä postauksessa :)
Tein siis ensiksi itelleni kynnet, sitten jäi vielä sellanen fiilis että hitsi ku saisi vielä tehdä kynnet jollekkin. Pikapuhelu äidille "Moi . Ootko kotona? TUun puol kahdeksalta lakkaamaan sinun kyntesi. Vaaleanpunaista valkoisilla kukilla? Selvä. Nähdään!"
Ja tadaa, LOPPUTULOS!
Ja äitihän tykkäsi ihan hirveesti! Nyt saan taas odotella pari viikkoa ennenkun saan tehdä hänelle uudestaan kynnet...
Haha, yritin kaupitella äidille vähän glitteriä tuon lakkauksen päälle (tai oikeastaan ennen kuin aloin tekeen noita valkoisia kukkia) mutta hän katsoi minua suruilmeellä ja oli sillee "Tykkään näistä ihan tällasina vaan". No entäs, haluutko jotain fimoja? (näytin hänelle omat kynteni jotka ovat täynnä fimoja). No äiti katsoi niitä kauhistuneena ja kysyi mitä noi oikein on........ äidit.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat aina tervetulleita! Kiitos, että piristät päivääni :)