17. elokuuta 2011

ME ALLEGRA part 2

Niijoo, edellisessä postauksessa ehdin vain esitellä cesarsshopin ostokset... Bloggerini sai kivan hepulin ja ainut vaihtoehto oli vaan julkaista - tai sitten menettää kaiken kirjoitetun. :D
No mutta, ei se mitään! Sitten kun poistuin koneen ääreltä, aloin kokeilemaan uusia tuotteita. Rakastuin kaikkiin. Olen niin happyhappy ostoksistani!
Nelly.comin tilaukset tulisi nyt sitten tähän esitellä.

Yhteiskuva!

Stamper + scraper. Toi stamper on erinomainen kun siinä on yksi pienempi puoli ja yksi isompi puoli niin kuviot saa just tosihyvin :) Ja heti kokeilin konadoimista, mutta lopputuloksen saatte nähdä huomenna ;)

Laatta nr 61. Halusin yhden laatan missä on paljon kokokynsikuvioita :) Ja tykkäsin tuosta leopardikuviosta sekä tuosta kukka sekä tuosta.... NO KAIKISTA. Ja hei sori et kamera näkyy tost laatasta o.o miksi en ole muiden blogeista huomannut kyseistä ongelmaa? :( Noi on ku jotkut peilit...

Laatta nr 25 :) Tän olen halunnut jo kauan, tykkään niin paljon kukista! Kukkafimot, kukat käsinmaalattu sekä kukkakonadit sopii maniin kuin maniin! Ja toi perhonen!! Ihana :)

Laatta nr. 59 :) Tämän halusin koska siinä on nuo lumihiutaleet (joo, ajattelin talvea tän tilaessani heinäkuussa.. :D) ja sit nuo rusetit on söpöiiii :) Ja sydämmet. Ja toi Lovely on... No sopii vaikka ystävänpäivänä :)

Ja olin niin iloinen tilatuista jutuista, joten päätin juhlia kaikkea Dops-kekseillä OIH NAM! mmmmm. Ehkä perustan ruokablogin? NOEI. Kynsiblogi for life :) 
Tällä hetkellä minulla on aivan uskomattoman ihanat kynnet. hihi, huomenna näette!
P.S: Kokeilin Cesarsshopin pikakuivattajaa ja se oli maailman paras ostos ikinä. Oikeasti. Miten olen pystynyt elämään ilman sitä? :O En tule enää pärjäämään ilman sitä. Kaikki muut päällyslakat roskiin -->

8 kommenttia:

 1. Mä olen ihmetellyt samaa, miksi MULLA näkyy kamera, mutta muilla ei! Nyt hoksasin, mä en ees huomannut sitä ennenkun sanoit, joten ehkä ne muillakin näkyy, sitä ei vaan huomaa ;)

  VastaaPoista
 2. haha :DD No mä oon aina ihmetellyt miks muiden upouusissa konadeissa on naarmuja o.o ne mä kyllä huomaan, niin luulisi että huomaisin myös jos kamera heijastuu... hmm kinkkinen juttu :D No mutta ei se menoa haittaa! :D

  VastaaPoista
 3. Hehe, minä en kuvaa niin ylhäältä, että kamera näkyisi ;) Kuvauskulmasta se on kiinni.

  VastaaPoista
 4. Eiks noi oo enemmänkin lehmäkuviot, ja m57:ssa sit leopardit? Vai oonkohan mä nukkunu bilsan(kin) tunnilla!? ;D

  VastaaPoista
 5. Mä kuvaan noi laatat aina alaviistosta, niin ei kamera näy. :) Mun bundle monsterin laatat on ainakin ihan naarmuisen näköisiä, kun niissä on se suojakalvo. Ne on aika karun näköisiä, ennen kun ottaa kalvon pois. Hyvä tietää, että toi pikakuivattaja on hyvä! Täytyy varmaan tilata. nyt vähän harmittaa, etten tilannut jo, mutta oon jo suunnitellut seuraavaa tilausta, niin sen mukana sitten.. Koska ei oo pahan hintainen tuo Cesarsin pikakuivattaja!

  VastaaPoista
 6. No lähinnä lohduttavaa kuulla, että mä en ole ainoa joka välillä menee ihan mettään aatoksissaan.. ;D

  VastaaPoista
 7. Onnea uudelle Konadien omistajalle! Ennen ku huomaatkaan rakastut niihin korvia myöten ja haalit laattoja hirveitä määriä ;D Mut mä ainakin otan kuvat laatoista hieman viistosta, enkä suoraan ylhäältä, jolloin kamera ei heijastu kuvaan :)

  VastaaPoista
 8. Hihi kiitos piia :D Joo olen nyt jo ihan rakastunut niihin! Joo, ehkä otan ensi kerralla vähän viistosta ne kuvat :)

  VastaaPoista

Kommentit ovat aina tervetulleita! Kiitos, että piristät päivääni :)