14. elokuuta 2011

14.08

Eilen yöllä tahdoin pitkästä aikaa (neljään päivään...) lakata kynnet. Halusin jotain ihan helppoa ja yksinkertaista, niin kuin aina.
Näillä tarvikkeilla sain aikaiseksi sitten manikyyrin.

Pidän tästä manikyyrista, paaaaaljon glitteriä! Ah, glitteristä puheenollen, tilasin perjantaina cesarshopista vähän glitterkynsilakkoja... Mistä tämä glitterhulluus oikein on tullut?! Ehkä se on joku puolustautuminen talven synkkiä aikoja vastaan; glitteriä manikyyrin päälle ja johan kimmeltää! :D
Olen "vähän" tilannut muualtakin... Paketteja tuleekin (toivottavasti, jos löytävät perille luokseni) sitten tipahtelemaan postiluukusta viikon aikana... Yhdestä paikasta tilasin pari juttua, mutta nyt en edes muista mitä tilasin! Noh, tuleepa yllätyksenä sitten haha :D

3 kommenttia:

  1. Mitä glitterkynsilakkoja tilasit? Mäkin tein torstaina cesarsille tilauksen ja tulossa on aikapaljon tavaraa. :D

    VastaaPoista
  2. Mäkin tilasin semmoisen oranssin glitterlakan, kun ne oli tarouksessa! Ja tilasin myös konadin lakkoja & laattoja, kun tarjouksessa olivat nekin. Oon miettinyt myös sitä Seche Vite pikakuivattajaa, kun monet sitä on kehuneet ja varmaan tilaan jossain vaiheessa. Ehkä kun olen nykyisen pikakuivattajani käyttänyt?

    VastaaPoista
  3. Hei muuten, mitä tykkäät tuosta Dermosilin kynsilakasta? Mulla on niitten vanhempaa nudelakkaa, joka on tosi hyvää, ja nyt näkyy tulleen uusia myyntiin. Ja on muuten ihanan väriset kynnet kaikin puolin!

    VastaaPoista

Kommentit ovat aina tervetulleita! Kiitos, että piristät päivääni :)