2. syyskuuta 2011

Oma kynsisalonki

Ensiksi pakko ihmetellä tätä Bloggerin uutta ulkonäköä. Tämä on kyllä mielestäni siisti ja sillee, mutta jotenkin monimutkainen löytää kaikki tutut toiminnot :O No mutta, kunhan blogiin pystyy kirjoittaa ja muiden blogeja lukea, olen tyytyväinen!

Niin, eli, otsikossa lukee oma kynsisalonki. Noh, se olisi suuri toiveeni haaveeni mikälie. Olen lukenut monesta blogista heidän omasta kynsistudiosta , eli siis yksi huone on pyhitetty kynsiharrastukselle. Minä taas asun yksin yksiössä, joten huonetta en pystynyt järjestämään... Mutta pöydän kyllä!

Eli tämä oli lähtökohta... Tuo musta teline on tarkoitettu tietokoneelleni, mutta koska mielestäni on kivempi datailla ruokapöydän ääressä samalla syöden, niin olen vienyt tietokoneeni ruokapöydälle. Joten tuo musta teline oli ihan "turha" kunnes sain älynväläyksen muuttaa sen...

Kynsilakkatelineeksi!


Kas näin! Näettekö, kuinka ihanasti kynsilakat mahtuvat tuohon?


Kirjoituspöydälläni (nykyään Manikyyripöytäni) on tosihyvä lamppu, joten talven tullessa voi myös hämärinä iltoina tehdä hienoja maneja.


Tässä sitten Big Fat Family kokoontuneena!!!... eiku....

... ei ollutkaan. Löysin nimittäin nämä kaksi (jotka pääsi kuvaan näyttäessäni miten kynsilakat sopii telineeseen) eri paikasta ja sitten meni hienot rivit ihan pilalle kun piti nuo kaksi saada mahtumaan...

En löytänyt mitään lokerikkoa tai mitään, mihin saisin fimoni, strassini jne. Joten joudun saan mennä ostamaan jonkun hienon lokerikon tai jonku telineen, mihin saan kaikki fimot jne mahtumaan, JEIJ!


Dottintooleille ja siveltimille löysin hienon tollasen purkin vai mikä lie...


Eli näin siisti pöytä nyt on! Ottaen huomioon miltä se näytti ennen muodonmuutosta...


Sitten vielä halusin lisätä pari koristejuttua, löysin tämän ystävältäni saadun hajuvesipurkin! Se on niin maagisen näköinen :)


Sitten tuliaisia joita olen itse ostanut itselleni ulkomailla ollessani; Ametistimöykky Lanzarotelta sekä kynttilä Sidestä (Siis Turkissa on paikka nimeltään Side... Miten se pitäisi taivuttaa suomeksi?!)Mitä mieltä olette uudesta manikyyripöydästäni? Missä te yleensä teette manikyyrinne? Joku tietty paikka, esim ruokapöydällä, vai missä tahansa?

5 kommenttia:

 1. Kiva kynsisalonki! :) Just hyvä, että kaikki on käden ulottuvilla.
  Mulla on oma kynsipiste talomme yläkerran "aulassa" (eli pieni ikkunaton tila, johon mahtuu pari tuolia, pieni pöytä ja pikkuinen lipasto). Täytyykin joskus tehdä oma postaus tuosta tilasta.

  VastaaPoista
 2. kai se taipuu Sidestä :DDD Mä lakkailen iha vaan olkkarin sohvapöydäl.. Ois kyl ihana saada joku oikee kunnon kynsientekopöytä jne.. Mut ehkä joskus :)

  VastaaPoista
 3. marru: vähän kiva! joo tee postaus ja esittele kynsipisteesi meille muille! :)
  Emppu: haha, joo ehkä Sidestä ois parempi ku siteestä..... hahah kiitti :D

  VastaaPoista
 4. Oi vitsi kun kiva! :D Oon ihan kade. Itse teen manit tässä tietokoneen ääressä. Tää on oikeasti mun miehen tosi iso kulmanmuotoinen tietokonepöytä ja mulla on tässä kapealla sivuosalla tietokonepaikka :D Tilaa tehdä maneja on ehkä 15x30cm mut hyvin mahtuu... yleensä :D Mulla ei muuten toiminu tossa uudessa ulkoasussa blogien lukeminen ollenkaan ): Ja onnea arvonnan voitosta!

  VastaaPoista
 5. Ine, jokaisella kynsiharrastajalla täytyy olla oma paikka, jonka pyhittää rakkaalle harrastukselle. Sinun pitää vaatia mieheltäsi oman paikan, ehkä jopa koko tuon tietokonepöydän :))) Sehän olisi ihan reilua eikö vain! Haha, kiitti !!! :DD siitä tulee sitten postaus kun paketti saapuu :)

  VastaaPoista

Kommentit ovat aina tervetulleita! Kiitos, että piristät päivääni :)