4. elokuuta 2011

Pink

Olen menettänyt yhden lukijan! :( Miksi ihmeessä... Yritän päivittää kuitenkin niin usein kuin vaan mahdollista... Harmittaa..
Mutta nyt kynsiin! Niinkuin varmaan jo tiedätte, pidän vinomanista. No, halusin eilen pitkästä aikaa tehdä vinomanin, ja wau, miten ihana siitä tulikaan!
Käytetyt kynsilakat ja koristeet. Ensiksi aluslakka, sitten Gemeyn (koskaan kuullutkaan...? o.o) kynsilakkaa koko kynnelle ja sen jälkeen H&M "It's genious M" vinosti. Sitten rajalle valkoista ja pisaranmuotoinen strassi kiinni nimettömille tadaa! 
Kerrankin oikeapuolisesta kädestä tuli parempi o.o Pidin todella paljon lopputuloksesta :)
Mitäs te piditte tästä väriyhdistelmästä ? :) Tiedän, että mani on yksinkertainen, mutta eikö se silti ole aivan upea? :)

10 kommenttia:

 1. ihanat!! itellä just se ongelma,et ku on oikeekätinen ni vasen käsi onnistuu ja oikeesta kädestä tulee huonompi.. :/ mutta näillä mennään mitä on :D

  VastaaPoista
 2. Kivat kynnet tuli (: Toi Gemey on käsittääkseni Ranskan Maybelline, en ole ihan varma. Munkin pahin pelko on että lukijoita karkaa... ): Se on niin surullista.

  VastaaPoista
 3. Tosi kivat tuli (:
  http://opportunitiesfornails.blogspot.com/

  VastaaPoista
 4. ine: kiitti! :) joo, voi olla että se on ranskan maybelline koska siinä pullossa lukee niinku maybelline ja kaikkee tollast, express finish, ihan samanlailla kuin mun yhes toises oikeassa maybellines :D hämmentävää... Ei sun blogista lukijoita karkaa kun päivität joka päivä ja sulla on kiinnostavaa tekstiä!
  iitu: kiitti tosi paljon! Sulla on kiva blogi, olen jo siellä lukija :)

  VastaaPoista
 5. On kyllä hienot!!! Ja mä en nyt käsitä yhtään, kun olin jo mielestäni ajat sitten sun lukijaksi liittynyt, mutta en ollutkaan?! Nyt ainakin olen :)

  VastaaPoista
 6. mia: kiitoskiitos!! :) Mulla ei ainakaan ole näkynyt että olisit ollut lukija :S Mutta nyt ainakin näkyy :) Kiitos että luet blogiani!!! :)

  VastaaPoista
 7. Josko mä sitten vaikka tulisin sen yhden karanneen lukijan tilalle.. :))

  VastaaPoista
 8. Sinua odottaa blogissani palkinto :)
  http://laatikollinenlakkaa.blogspot.com/2011/08/one-lovely-blog-award.html

  VastaaPoista
 9. Hienon näköiset on! Itsekin juuri käytin yhtä Gemeyn lakkaa kun tein uudet kynnet. Se on ihan ikivanha, eikä sitä varmaan enää missään ees myydä, mutta myytiin joskus kymmenen vuotta sitten tms ihan Anttilassa muistaakseni. Ei oo miksikään mennyt, että hyvä laatu on ainakin. :)

  VastaaPoista

Kommentit ovat aina tervetulleita! Kiitos, että piristät päivääni :)