5. elokuuta 2011

Kiitos!

Yhden päivän aikana sain 4 uutta lukijaa, mieletöntä! Tai no, ensiksi minulla oli 15 lukijaa, sitten yhtäkkiä olikin vain 14, mutta sitten illantullen minulla olikin 19 lukijaa! Herregud, kohtahan tuo kahenkympin raja paukkuu!! :) Olen niin kiitollinen siitä, että monet ottaa aikansa lukeakseen postauksiani, ja myös lähettävät kommentteja! Ja tähän asti olen saanut vain kivoja kommentteja :) Toivon, että samanlainen linja jatkuu!

Tuli hirveä himo tehdä uusi mani. En halunnut tehdä itelleni uutta mania, koska tykästyin siihen pinkkiin vinomaniin. Joten uhrini oli sitten äitini, muahaha. Äitikin tykkäsi vinomanista, joten tein samanlaisen hänelle paitsi eri väreillä. Yksi äidin lemppariväreistä on vihreä, joten vihreät kynsilakat esiin!
Näitä kynsilakkoja sitten käytin. ummm, mitäköhän enempää voisi niistä kertoa... No sen voin kertoa, että äiti halusi yksinkertaiset kynnet, eli en saanut laittaa mitään strasseja tai mitään sellaista. mutta lopputulos oli minun mielestäni kuitenkin todella upea!
TADAA! Eli ensiksi base coat, sitten se Kool Kiwi jonka jälkeen vinosti Natural Codea (Go Crazy!) ja sitten valkoinen viiva. Helpompaa ei voi olla, ja kuinka iloiseksi äiti tuli nähdessään lopputuloksen :)

Harmi kun äiti aina viihtyy kaksi viikkoa yksissä lakkauksissa, eikä anna minun tehdä uusia koska "Nämä ovat niin kivoja!!" :DD eli joudun aina kaksi viikkoa odottamaan ennen kuin pääsen taas taiteilee jotain hänelle... Mutta onhan se kiva, että edes joku tykkää minun kynsitaiteilustani :)

3 kommenttia:

 1. Mulla on sama ongelma äitin kynsien kanssa! Hirmu pitkään joutuu odottelemaan että voi laittaa uudet :D Ja äiti ei voi työnsä takia pitää kovin räikeitä kynsiä, niin sekin vähän hankaloittaa, koska itse olen tykästynyt mahdollisimman kirkkaisiin väreihin :)

  VastaaPoista
 2. tosi kivan näköiset, yksinkertaiset muttei kuitenkaan ihan tavalliset :) ja tuo tummempi vihreä, nam!

  VastaaPoista
 3. Sandra: minunkin äitini ei voi pitää räikeitä kynsiä töissään, koska hän työskentelee koulussa. Aina jos olen tyrkyttämässä jotain räikeetä hän sanoo "Mitäköhän oppilaat tohon sanois?!?" :DD
  Bloh: Kiitti! :) Tuo natural coden Go crazy on nam, harmi vaan että se on niin hirveän pienessä purkissa, joka loppuu parin käytön jälkeen.. :D Tai siltä tuntuu haha

  VastaaPoista

Kommentit ovat aina tervetulleita! Kiitos, että piristät päivääni :)