30. elokuuta 2011

Aww

On minun isi söpö. Käytii Lidlissä ja siellä näin täydellisen työkalupakin, jonka halusin kynsilakoilleni!
No isi kuitenkin sanoi, että hänellä on monta ylimääräistä. Niinpä hän eilen toi minulle yhden söpön, pienen työkalupakin!

Eli saanko esitellä, uusi työkalupakkini!
 Tältä se näyttää sisältä...
 Ja päällä on vielä tuollassii pieniä lokeroita, joihin saa vaikka mitä tungettua!
 Tässä vaiheessa olen jo vähän strasseja ja fimoja tunkenut tonne. Konad-laatat ei sinne mahdu, mutta ne menee sitten alalaatikkoon :)


Ja tässä kuva alalaatikosta. Sinne mahtuu kaikki lakat melkein (niitähän on vain noin 60) ja se on myös todella syvä (korkea?)  joten ei tarvii pelätä ettei korkeimmat lakat sinne mahdu; kaikki mahtuu!


Vielä kun saisi ton vähän tuunattua hienomman näköiseksi, että sitä viittisi näyttää kavereille :D Nyt voin alkaa tekemään kotikäyntejä kavereiden luona lakkaamassa heidän kynsiään^^ Onko teilläkin tällasia pikku työkalupakseja? Jos haluatte nähdä yhden todella hienon työkalupaksin (joka on käsin tuunattu) käykää katsomassa Mirjan työkalupaksia! WOW!

7 kommenttia:

 1. No kiitos :) Mähän ihan punastelen noista sun kehuista! Noi pikkupakit on kyl tosi kätevii, siksipä itselläkin on niitä.

  VastaaPoista
 2. Luultavasti blogger vaan höpöilee (: Elä huoli, en ole kadonnut minnekkään! Ehkä huomenna taas näkyy o:

  VastaaPoista
 3. Ihana pakki! Haluisin iteki tollasen, mut en tiedä mitenkä sen tuunailisin. :>

  VastaaPoista
 4. Mirja: Hihi, ole hyvä! :D
  Ine: Eih, kyl se vielki näyttää vaan 34 lukijaa, ja että sinä ja mirja ette olisi lukijoina... tyhmä blogger.
  Käpsytin: Lidlissä kannattaa käydä tsekkaamassa, siellä oli kivannäkösii pikkupakkeja!

  VastaaPoista
 5. Mulla on sellainen perinteinen metallinen työkalupakki kynsilakoille =) Mietin, että voisin sen jossain vaiheessa blogissanikin esitellä, mutta vielä en ole saanut aikaiseksi. Toisaalta tila alkaa pakissa käymään taas ahtaaksi, ja tykkäisin, että käikki kynsihärpäkkeet mahtuisivat samaan paikkaan...

  VastaaPoista
 6. Hanna esittele työkalupakkisi meille! Ja kyllä minuakin häiritsisi jos ei kaikki lakat mahdu yhteen pakkiin :/ Joko karsit lakkoja tai ostat isomman (ja lisää lakkoja) ;) :D

  VastaaPoista
 7. Tuollainen ois kyllä kätevä! Mulla oli joskus meikeille semmoinen ompelupakki, mutta en kyllä tiedä missä se nykyisin luuraa... Sen voisin ottaa nyt käyttöön noiden lakkojen säilytykseen... Tai sitten voisin hankkia jonkun tommosen halvan työkalupakin.

  VastaaPoista

Kommentit ovat aina tervetulleita! Kiitos, että piristät päivääni :)