10. elokuuta 2011

Saapunut tilaus

Tein maanantaiyöllä tilauksen TÄNNE ja tänään aamulla postimies (tai oikeastaan nainen) tiputti postiluukusta pakettini!! Siis, aivan todella nopeaa toimintaa, vaikka tilasin paketin vielä toisessa luokassakin :) Tilaus oli erittäin helppo ja selkeä tehdä, ja olin kaikin puolin tyytyväinen. Ja vielä se, että jos yli 15 eurolla ostaa, saa kaupanpäällisii (mitä enemmän tilaat, sitä paremmat/kalliimmat kaupanpäälliset) :) SUOSITTELEN!

No mitäs minä sitten tilasin?
33 kpl fimoja! Tässä on vähän kaikenlaista; kukkia, hedelmiä ja jotain eläimiäkin :) Tuossa on myös joulupukki, mistä keksin heti koska käytän sitä; No jouluaatton tietenkin! Tosisöpöjä kaikki :)

Ensimmäiset helmenpuolikkaani! Söpöjä värejä :)

Pussi, jossa sekalaisia strasseja. On pyöreitä, pisaranmuotoisia, sydämenmuotoisia... Erivärisiä myös tietenkin :) Noin 2000kpl

Kaupanpäällisiksi sain kynsitarra-arkkeja kaksi kappaletta! Tosisöpöjä :)
Aion ehdottomasti tilata kyseisestä paikasta useamman kerran, olin todella tyytyväinen :) Ja mielestäni on ihanaa tukea suomalaista yrittäjää! Tiedän, että eBaysta saisi halvemmalla, mutta olen kyllä iloinen kun löysin ihan Suomesta yrityksen joka myy näin hienoja tavaroita :) Ja mitä enemmän asiakkaita tämä yrittäjä saa, sitä parempi valikoima jne tulee varmasti! :) Vaikka valikoima on kyllä todella hyvä jo nyt ^^

8 kommenttia:

 1. Voikun kivoja (: Tietääkseni Sanna Tara myy myös huuto.netissä. En ole ihan varma olenko sitä kautta ostanut jotakin (:

  VastaaPoista
 2. Ine: kyllä vain myy :) Hänen nettisivuillaan lukee niin ^^ Ja siellä nettikaupassa oli niin paljon mistä valita, etten oikein osannut valita muutamaa asiaa. Mutta sitten kun seuraava palkka tulee niin aion tehdä vähän isomman tilauksen hehe :D

  VastaaPoista
 3. Moi, laitatko mulle sun pankkitilin numeron ja muut tarvittavat tiedot sähköpostiin nii tehään kaupat niistä Kiss:n koristelu lakoista (olihan se niin että 3kpl 10€ sis.postikulut?).
  Mun sp on mirjalepisto@gmail.com

  VastaaPoista
 4. Kylläpäs tosiaan sattuikin, tuokin vaikuttaa tosi kivalta ostopaikalta! Mitenköhän en oo ikinä muistanu tuota lue-nappia klikata, vaikka monesti on tullut täällä blogissasi käytyä :s Mutta nyt kyllä sen teen :D

  VastaaPoista
 5. Mäkin tutustuin juuri tuohon nettikauppaan ja oon aatellut tilata jotain. Varsinkin noi kaupanpäälliset kuulostaa kivalta! Musta sama käytäntö on myös Mimaxilla, kun sieltä sain semmoisia 3d kukkasia tilaukseni mukana. Eli niistä kummastakin aion toistekin tilata. :)

  VastaaPoista
 6. Niniane: Aika monella nettikaupalla on tuo käytäntö, että kaupanpäällisiä yli 15 euron ostoksissa ^^ :) Ja mun mielestä se on tosi kiva juttu! Kynsitarroja ei muutenkaan voi KOSKAAN olla liikaa ja ne sopii maniin kuin maniin :)

  VastaaPoista
 7. Voi ei :D toivottavasti ees löyty jotain ihanaa (kaikesta päätellen kyllä) Ite en uskaltanu hirveän tarkkaan vielä tutustua tähän putiikkiin juuri samasta syystä, vaikka kyllä ihanalta näytti :)

  VastaaPoista
 8. Mä laitoin tilauksen menemään tuonne samaiseen paikkaan ja nyt on tulossa paljon kaikki alessa olleita juttuja ja vähän muutakin. :) Saa nähdä mitä tulee kaupanpäällisinä!

  VastaaPoista

Kommentit ovat aina tervetulleita! Kiitos, että piristät päivääni :)