29. elokuuta 2011

Si vous please

Yllätys yllätys, kaverini halusi taas minun lakkaavan hänen kyntensä. No tuumasta toimeen ja kynnet lakkasin hänelle!
Pakollinen tuotekuva! Eli aluslakkaa, nudea Dermosilin Jazz-lakkaa, sitten päälle töpötelty Dermosilin Discoa (ihana lakka!) ja sitten glitterä , Color Clubin SI vous please.
 Ja tässä lopputulos! Kaveri tykkäsi! Eka hän ei meinannut antaa minun laittaa glitteriä päälle, mutta sitten kun vähän (kauan) aikaa kinusin niin kyllähän se loppujen lopuks suostui ja sanoi "No sähän tässä se ammattilainen olet" haha. Not.
Tämä on vaan niiiiin ihana kynsilakka ettei mitään rajaa! Ja se kuivuu todella nopeasti :O Sama juttu tuon Hot couturen kanssa; ihan kuin pikakuivattajaa laittaisi päälle koska melkein heti pintakuiva... Mutta sehän on vain positiivinen ominaisuus! Ihanaa kun ei tarvitse puolta päivää ootella lakan kuivumista :)


P.S: Rakas Trind Nail Repairini (aluslakka) vetelee viimeisiään. Tämä on toinen pullo jo mitä käytän ja olen ollut todella tyytyväinen tuotteeseen.
Nyt kuitenkin on iskenyt sellanen tunne, että haluttaisi jotain uutta kokeilla. Mitä aluslakkaa sinä suosittelisit minulle? Ja mielellään joku sellanen jota saa vaikkapa tavarataloista, anttilasta tai cittarista, en jaksaisi (laiska minä) tilata netistä.... :D Jos suosittelette jotakin, kertokaa toki minullekin!

Kiitos ja kummarrus. Katsotaan, saanko tänä yönä unta kun huomasin että on täysikuu tänä yönä.. Yleensä kun en silloin oikein meinaa saada unen päästä... :S Onko muillakin sama ongelma? Ties mistä sekin johtuu :O

6 kommenttia:

 1. Mullakin on aluslakan osto edessä :D Pari lukijaa suositteli Lumenen aluslakkaa ja Mavalaa... Saa nähdä mitä kokeilen ensin (:

  VastaaPoista
 2. karkkimaatti: hihi, kiitti! :D
  Ine: Ehkä voisin kokeilla lumenen aluslakkaa... Tai ehkä rimmelin. Olen myös miettinyt Sally Hansenia, se on iso pullo ja luultavasti kestäisi pitempään kuin mavalan pikkunen :D

  VastaaPoista
 3. Mitääh? >: En kyllä ole lopettanut sun blogin lukemista. Sekoaako blogger? ):

  VastaaPoista
 4. Ihanat kynnet! Tuo Disco on kyllä tosi kiva lakka, tälläkin hetkellä käytössä varpaissa. Ite kanssa suosittelisin Lumenen sitä vaaleaa pohjalakkaa tai just Sally Hanseneja. Loistavia molemmat! (Ja SH lakoista kannattaa valita pelkkä aluslakka, ne alus- ja päällyslakat on niin kiiltäviä ja nopeesti kuivuvia, ettei niitä ees kehtaa aluslakkana käyttää :D)

  VastaaPoista
 5. Hiutale; Juu, taidan ostaa seuravaksi sally hansenin :) Ja noita alus ja päällyslakkoja jotka on samassa purkissa, on ihan huonoi :DD Ei niist oo miksikää. Mielummin erikseen pulloissa alus ja päällyslakka :D

  VastaaPoista

Kommentit ovat aina tervetulleita! Kiitos, että piristät päivääni :)