7. lokakuuta 2015

Vinot pisteet

Ei ollut tarkoitus tehdä vinot pisterivit, mutta... tällainen epäperfektionisti kun olen ja teen kaiken niin kiireellä - voiko silloin olettaa että pisteet olisivat samankokoisia ja kauniissa, suorassa rivissä?!

vinotpisteet2


vinotpisteet4

Nämä kuvat ovat muutenkin todella epäonnistuneet, koska yön aikana osa kynsistä sai kivat painautumat :( Voi kökkö, ei mennyt nyt kyllä oikein mikään putkeen. Paitsi ehkä pikkurillin ja etusormen kynnet, tykkäsin tosta glitterkärjestä! Ja värit ovat kivat - ihanan syksyiset.

vinotpisteet1

Tähän lakkaukseen änkesin oikein urakalla syksyisiä ruskeita lakkoja. China Glaze Classic Camel, China Glaze Ingrid, China Glaze Below Deck ja A-England She Walks in Beauty.
Ähh, nyt ei runosuoni oikee syki, olen niin lannistunut näistä epäonnistuneista kynsistä... Idea oli kiva, lopputulos meni päin mettää.

4 kommenttia:

 1. Toi on muuten niin raivostuttavaa, jos yöllä tulee painaumat kynsiin, joita luulit kuivaksi. Aina sellainen ARGH-olo aamulla, muutaman kerran käynyt niin. Tosi ihanat syksyiset sävyt noissa kynsissä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sanos muuta , ai että mua otti päähän aamulla! Vaikka annoin monta tuntia kuivua, käytin pikakuivattajaa yms, niin ei, ei se auttanut - huohhhhhhhhhhhhh.

   Poista
 2. Oooh mun mielestä nää on ihan huikeat! ♥ Ja voi vitsit tuo A Enkku on kaunis, oon himoinnut sitä ties kuinka pitkään :D ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Nena :')
   Toi on kyl aivan mahtava lakka, se sopii lakkaukseen kuin lakkaukseen ja tuo just sellasen ihanan blingin kynsille! Tulee harmittavan harvoin käytettyä, pitäiskö koittaa muuttaa tapojaan... :D

   Poista

Kommentit ovat aina tervetulleita! Kiitos, että piristät päivääni :)