16. lokakuuta 2015

ilovecesars-messut

Onko joltakin jäänyt huomaamatta, että Messukeskuksessa järjestetään tänä viikonloppuna iloveme-messut? Messut ovat siis kauneus, terveys- ja hyvinvointiaiheiset. Monina vuosina Kynsilakkataivas Cesarsshop on osallistunut messuihin, mutta tänä vuonna vietetään vähän niinkuin omat ilovecesars-messut Cesarsshopin omissa tiloissa, Vuorikatu 22 Helsingissä!

cesarshop1

Itse vierailin tänään (perjantai 16.) ensiksi iloveme-messuilla, jonka jälkeen suuntasimme kavereideni kanssa Cesarsille. Vähän myöhässä tulee tämä info Cesarsshopin omista "messuista", mutta vielä ehtii huomenna lauantaina mukaan!

cesarsshop2

Messuihinhan kuuluu tyypillisesti hyvät tarjoukset, tarjoilut ja tunnelma. Cesarsshopilla nämä kaikki toteutuvat! Tänään oli tarjolla munkkeja, keksejä, lämmintä ja kylmää juotavaa, sipsejä ja mitäs kaikkea muuta. Tarjouksista ei ollut puutetta, alla olevat kuvat kertovat enemmän ...

cesarsshop4

cesarsshop5

cesarsshop6

Mitäs sanotte siihen, että Cesarshopissa saa OPIn uutuskokoelman lakkoja halvemmalla kuin messuilla samoja lakkoja myyvä maahantuoja?! Siitä keskustelimme Cesarsshopin omistajan, Satun, kanssa. Olin ihan äimänä! Essien uutuuksia, ja myös tottakai vanhempiakin kokoelmalakkoja, on myös halvalla (tai siis, halvemmaLLA myynnissä kuin muissa kaupoissa). Muita merkkejä, joita on myynnissä: Zoya (myös halvempaa kuin Zoyan maahantuojalla), F.U.N Lacquer, piCture pOlish, Color Club (oli laari täynnä lakkoja 4 eurolla), China Glaze, ja muita indie-merkkejä. Eli kattava valikoima kaikkea.

Ja katsokaa näitä piCture pOlisheja... Haluun jokaisen!

cesarsshop3

Niin, ja mitäs muuta ohjelmaa ilovecesars-"messuilla" on luvassa? Lauantaina ovet avautuvat klo 9 ja heti paikalla ovat bloggaajat Wasting Lifestyle ja Better Nail Day. He opastavat leimaamisen saloihin, johon minun on kyllä pakko osallistua siihen koska yyyyyyh en todellakaan osaa leimata! :D Tämä ohjelma kestää klo 14 asti. Samaan aikaan bloggaaja ZigiZtyle testaa uusia RaPaints-akryylimaaleja ja pitää pienimuotoisen work shopin samalla. Just tänään ostin ohuen siveltimen, jolla (toivottavasti) onnistuisi akryylimaalien kanssa taiteileminen.

Kirjoitan vielä viikonlopun jälkeen erilliset postaukset iloveme-messuista, ostoksista ja ilovecesars-messuista + ostoksista.

P.S: Postauksen kuvat ovat otettu kännykällä, joten laatu on sen mukainen... Innostuin pitkästä aikaa myös leikkimään picmonkey.comissa tehoste-efekteillä, joten kuvia muokatessa vähän innostuin ja lopputulos on sen mukainen haha.

6 kommenttia:

 1. Citymarketista sai noita Essien Leggy Legend lakkoja 4 euron kappale hintaan, ihmettelin hieman ku toihan on tämän syksyn kokoelma. No kaikki mahdollisethan piti sitte kotiuttaa. Onneks oli nuo kaikki kolme pigmenttisintä vielä tarjolla. Niin kauniita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Herranjumala miten halpaa! Missä citymarketissa oli tällaset hinnat?! Ehtisinkö itsekin kotiuttaa kaikki :D

   Poista
  2. Oulussa. En sitte tiedä onko kaikissa sittareissa sama ale mutta oli kyllä yllätys kun ale hyllylle väännyin. Kerrankin löyty Essieitä alessa. Ei tuollakaa montaa ollu jäljellä enää.

   Poista
  3. Höh... en usko että mun kannattaa edes yrittää käydä etsimässä oisko lähialueen cittareissa...

   Poista
 2. Harmittaa niin kun en pääse käymään tuolla. Sigin maalauspaja olisi ollut niin ihana <3

  VastaaPoista

Kommentit ovat aina tervetulleita! Kiitos, että piristät päivääni :)