27. lokakuuta 2015

essence-kynsilakkakokoelmani

Lisää kurkistuksia kynsilakkakokoelmaani! Tällä kertaa vuorossa essence, joka on noussut suureen suosioon suomalaisten kynsiharrastajien keskuudessa. Itsekin tykkään tästä merkistä todella paljon - laadukasta tavaraa halpaan hintaan.

essence-kokoelma1

Varsinkin essencen the gel polish-kynsilakat ovat koostumukseltaan mahtavia. Paksu koostumus, joka peittää jopa yhdellä kerroksella. Vasemmalta oikealle: on air!, yummiiii!, me & my lover (tekstuurilakka) ja electriiiiiic.
on air! on kaunis shampanjan värinen kimaltava lakka. yummiiii! on niin herkullinen ruskea kultaisella shimmerillä. Punainen tekstuurilakka peittää kahdella kerroksella muistaakseni, ja on ihana joululakka (tai ainakin minulle tulee mieleen joulu tästä lakasta...). Tekstuuripinta on melko sileä ja shimmeri melko huomaamaton. Tuo sähkönsininen lakka on tajunnanräjäyttävä, ja käytinkin tätä lakkaa hetki sitten --> tästä postaukseen!

essence-kokoelma2

Olen nudelakkojen suuri ystävä. En aina muista käyttää niitä, kun käsi nappaa automaattisesti kaikki värikkäät lakat :'D Vasemmalta oikealle: dare it nude, engaged ja hey, nude!
Nämä kaikki lakat ovat aaaaivan ihania! dare it nude ja engaged peittävät yhdellä kerroksella. Tekstuurilakka hey,nude! tarvitsee peittääkseen vähintään 3 kerrosta, mutta ehkä alle voisi laittaa vaikka engagedin? Täytyy kokeilla. Hey, nude!ssa on kuitenkin vähän karheampi tekstuuripinta kuin aikaisemmassa punaisessa tekstuurilakassa, ja tässä nudessa on myös isompia glittereitä seassa. Tällaiset kynnet olen tehnyt käyttäen hey, nude!a ja engagedia.

essence-kokoelma3

Vasemmalta oikealle: wild white ways, be my lucky star ja grey-t to be here.
Valkoisesta lakasta olen tehnyt postauksen täällä. be my lucky star on tekstuurilakka, joka peittää yksinään melko huonosti. Alle kannattaa laittaa jotain hopeeta lakkaa. Tässä lakkauksessa olen käyttänyt aksenttikynsiin be my lucky staria.  grey-t to be here on ollut melko ahkerasti käytössä, huomaa miten lakka on vajunut :) Saatte nähdä yhdet vanhat lakkaukset arkistoista - 2 vuotta sitten tehty lakkaus! Pullossa näkyy voimakas pinkki shimmeri, mutta valitettavasti sama shimmer ei oikein välity kynsillä tai kuvissa.

iloveme3

Ja uusimmat tulokkaat, joita en ole vielä ehtinyt kokeilla: polka holga, my love diary ja wonderfuel. Näistä en voi kertoa enempää, koska en tosiaan ole vielä niitä testaillut. Luultavasti piakkoin näkyvät blogissani kuitenkin ;)

Noin, taas yksi urakka suoritettu loppuun! Tykkään kirjoittaa kokoelmapostauksia, mutta onhan niissä oma työnsä. Aikaisempia kokoelmapostauksiani: Zoya-kokoelmani, OPI-kokoelmani, China Glaze-kokoelmani ja indie-kynsilakkani.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat aina tervetulleita! Kiitos, että piristät päivääni :)