9. lokakuuta 2015

Elektrinen sininen

Hellurei vaan kaikille, hyvää perjantaita ja silleen. En nyt oikein keksi mitä kirjoittaisin tähän alkuun, laitetaan vähän kuvia kehiin ja katotaan joko alkaa tekstiä irtoamaan!

elektrinen sininen2

Sininen ja hopea ne yhteen soppii!

elektrinen sininen1

Kynsillä on kaksi kerrosta essencen electriiiiiic-lakkaa, joka näyttää kuvissa siltä, että kynsiraja paistaisi vielä läpi hmm... Livenä kun kynsiä katsoo niin ei moista kynsirajaa näy :) Tämä oli ensimmäinen essence-lakkani tästä gel polish-kokoelmasta joka ei peittänyt yhdellä kerroksella.
Aksenttikynnellä on alla ensin kerros Oriflamen Silveriä, koska essencen tekstuurilakka be my lucky star ei peitä yksinään edes neljännellä kerroksella.

elektrinen sininen3

Okei, ei ne kuvat nyt oikein saanut runosuontani pulppuamaan :( Huomisesta on tulossa kiva päivä: poika lähtee mummilaan yökylään, ja minä ja mies lähdetään ulos syömään kahdestaan! Ajattelin laittaa ykköset päälle, meikata sotamaalit naamaan ja vielä kihartaa hiukset. Ja taidan ehtiä lakata kynnetkin ennen lähtöä - wihiii! Toivottavasti teillekin tulee kiva viikonloppu ja saatte nukkua pitkääään.

5 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitos! Mun mielest toi sininen on aivan tosi kivan värinen! :)

   Poista
  2. Kiitos! Mun mielest toi sininen on aivan tosi kivan värinen! :)

   Poista
 2. Tosi kaunis lakkaus ja kivaa treffi iltaa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Treffeistä selvitty , nyt jo ikävä poikaa... ollaan ihan nynnyjä :D

   Poista

Kommentit ovat aina tervetulleita! Kiitos, että piristät päivääni :)