21. lokakuuta 2015

autumn nails

Ahh, nyt olen tehnyt ihanat syyskynnet! Tykkään näistä ihan älyttömästi.

autumn nails3

Sain Cesarsshopista testiin piCture pOlishin ihanan, oranssisen, scattered holo lakan nimeltään autumn. Tämä lakka on ollut melko ahkerasti esillä muissakin blogeissa ja Instagramissa, joten luultavasti on tuttu lakka monelle. Täydellisen syyslakan seuraksi laitoin uusia  milv-kokokynnensiirtokuvia, jotka nekin sain testiin Cesarsshopista.

autumn nails2

Tämä oli ensimmäinen kerta kun käytin kokokynnen peittäviä siirtokuvia. Nämä täytyi tarkasti leikata oikeaan muotoon, mikä oli hieman haastavaa. Käytin nuo kaksi keskellä vaakatasossa olevia kuvia. Mietin tässä, että miten ihmeessä pystyn käyttämään nuo muut todella paksut siirtokuvat?! Leikkaanko vaan keskeltä kahtia...? Muuten siirtokuvat olivat kyllä erittäin hyvälaatuisia: irtosivat paperista helposti, oli helppo asetella kynnelle. Näissä kokokynnen siirtokuvissa täytyy huomioida myös pohjalakan sävy. Tässä käyttämässäni arkissa lukee, että ainoastaan valkoiselle pohjalle.

autumn nails4

Kynsinauhoja putsatessani ote hieman lipesi ja jouduin paikoitellen paikkaamaan mustalla lakalla kohtia, joista valkoinen pohjalakka tuli esiin.

autumn nails1

Autumn on kyllä aivan täydellinen lakka. Se on hieman punertava oranssi, ja vaikka en ole holojen suurin fani, on tämä scattered holo todella kaunis. Taattua PP-laatua, eli levittyi erinomaisesti, peitti hyvin (2 kerrosta, näin pitkissä kynsissä olisi ehkä vaatinut vielä kolmannen kerroksen), kuivui nopeasti ja kynsinauhoille ei mennyt juuri ollenkaan ylimääräistä lakkaa. Suosittelen kokeilemaan tätä lakkaa!

10 kommenttia:

 1. Autumn on ihana! Ja tosi ihanan syksyiset kynnet, sopii hyvin tohon ulkomaisemaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä niin tykkään syksystä, ja syksyisistä kynsistä :) kiitos Milja!

   Poista
 2. Wau.. avan superihanat kynnet!! Mitä muistan nyt äkkiseltään, niin jopa voisi olla suosikkejani mitä muistan sun kynsiä. :)
  Autumn on kyllä myös vuoden kauneimpia, ellei jopa paras, lakkajulkaisu. <3

  VastaaPoista

Kommentit ovat aina tervetulleita! Kiitos, että piristät päivääni :)