11. lokakuuta 2015

Roskakynnet

Jep, nämä kuvat eivät todellakaan imartele lakkauksiani... Näyttää ihan siltä, että olisin alkanut siivoamaan ennenkuin kynnet ovat kuivuneet kokonaan ja pinnalle olisi tarttunut kaikenmaailman roskia (Y)

roskakynnet4

Urghh, ihan hirvittää katsoa näitä kuvia! Luonnossa nämä ovat todella kivat kynnet, kun tuo shredded glitter tuo niin kivan säväyksen. Ei ei eiiiiiiiiiiiii.

roskakynnet3

Näiden kynsien parissa olimme eilen miehen kanssa treffeillä. Poika oli tosiaan mummilassa yötä ja minä nukuin viime yönä 11 tuntia heräämättä kertaakaan sinä aikana :''D Ai mitenniin on ottanut voimille nämä 7kk vauvan kanssa ja huonot yöunet... Nyt olen kuitenkin energiaa täynnä ja ensi viikolla lähden pojan kanssa reissuun Etelä-Suomeen vanhempieni luo! Ja messuilemaan (sinne menen toki ilman poikaa ;) )

roskakynnet2

Noni, back to the nails. OPI Kermit me to speak on duochrome lakka, joka vaihtelee valon mukaan joko vihreänä tai violettina. En ole mikään duochromien ylin ystävä, mutta tämä lakka on kiva näin syksyllä. OPIn Gaining Mole-mentum on shredded glitter, joka tosiaan kuvissa näyttää enemmänkin lakalta täynnä roskia -.-". Zoyan PixieDust LUX pääsi kynsille myös, koska se sopi väriltään hyvin yhteen noiden kahden OPIen kanssa. Taisin laittaa 2 kerrosta LUXia , mutta olisi kyllä saattanut tarvita vielä kolmannen kerroksen - varsinkin näin pitkissä kynsissä. Tässä lakassa on toooooooosi isoja glittereitä seassa, ja tekstuuripinta on superkarkea kuivuttuaan. Minä tykkään näin karheasta pinnasta, mutta ymmärrän ettei se ole jokaisen cup of tea.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat aina tervetulleita! Kiitos, että piristät päivääni :)