25. lokakuuta 2015

"Ne on pöllöjä!"

Huoh, meillä on taas kolmas maailmansota käynnissä täällä kotona...

pöllöt2

Minä: Katokatokatokato minkälaiset kynnet tein! Arvaa mitä nää esittää!!! *toiveikas*
Mies: Ööh... *pitkä hiljaisuus*... Pingviinejä?
Minä: *maailma romahtaa* Eiiiiiiiiiii! PÖLLÖJÄ!
Mies: No vois ne olla pingviinejäkin.
Minä: No ei pingviinit oo tänvärisiä!
Mies: Ei pöllötkään.

ARGH! Lähetin kuvan kynsistäni miehen siskolle ja kysyin eiks oo hienot kynnet. Vastaukseksi tuli: "Noooh aika pöllömäiset. Onks ne pöllöjä? Vois ne olla pingviinejäkin". Huoh noiden sisarusten kanssa hahah, ei ne tajuu tällaisen modernin taiteen päälle ;)

pöllöt3

Eli siis, tein pöllöt. Kyllä, pöllöjä. Ei, ei pingviinejä. Kai sen nyt sokeakin näkee?! (hehheh.)
Pöllöjä näkee nykyään joka paikassa, tai en siis ole luonnossa nähnyt, mutta pöllötauluja, pöllölyhtyjä, pöllötyynyjä, pöllösitäjatätä. Pöllöjä everywhere! Varastin idean instasta, kuvan laitan postauksen loppuun.

pöllöt1

Pöllöt ovat tehty lizzie-kynsilakan päälle. Lizzie peitti 2 kerroksella, ja on aaaaivan ihana (niinkuin kaikki muutkin piCture pOlishin kynsilakat...). Yksiväriset kynnet ovat lakattu ornatella, joka ylitti odotukseni. Jotenkin swatchkuvista sain kuvitelman siitä, että lakka olisi vaaleampi. Kuitenkin kynsilläni se olikin yllättävän tumma ja ahhh, täydellinen! Kaksi kerrosta, jotta saatiin haluttu syvyys ja tummuus lakkaan. Ihanaihanaihana! Sitten pöllöihin --> Valkoinen kynsilakka on essencen wild white ways, mustat silmäpallerot Orly Liquid Vinyl ja nokka tehty butterlondonin Trout Poutilla. Pöllön "piirsin" dotting toolilla. Oli helppo tehdä.


Screenshot_2015-10-11-11-07-04

Muistuttaako luomukseni ollenkaan alkuperäistä kuvaa? Itse olen yllättävän ylpeä lopputuloksesta, en olisi ikinä uskonut että pystyn taiteilemaan pöllöjä (tai noh, pikemminkin pingviinejä?). 
Mitä mieltä olette, onko kynsilläni pöllöjä vai pingviinejä?

8 kommenttia:

 1. Pöllöt selkeesti, mut vois ne olla pingujakin :D Sorry, oli niin hyvä paikka, nää on tavattoman söpöt! Mulla kävi Ornaten kanssa samoin, kuvittelin vaaleammaksi mutta olikin ihanan tumma ja tykkään siitä kovasti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaha, kiitos :D mulla kävi sama myös alluren kanssa, että swatchkuvissa se näytti vaaleammalta mutta kynnellä yllätti tummuudellaan :) nämä PPn lakat ovat näköjään vaikeita saada kuvattua oikean värisinä :D

   Poista
 2. Siis aivan mahtavat Pöllöt oot tehnyt, ei voi kuin tykätä! ♥ Mun mielestä ei oo ollenkaan pingviinit kyllä :D

  VastaaPoista

Kommentit ovat aina tervetulleita! Kiitos, että piristät päivääni :)