23. lokakuuta 2015

ilovecesars - varjomessut

Vieläkö jaksatte lukea messuviikonlopusta? Tuntuu, että viimepäivinä en ole muuta lukenut kuin messupostauksia :'D Haluaisin kuitenkin vielä kirjoittaa erikseen Cesarsshopin varjomessuista sekä esitellä ostokseni!

ilovecesars5

Kävin perjantaina vaan ostamassa muutaman lakan, jotka esittelen tämän postauksen lopussa. Lauantaina oli kuitenkin enemmän ohjelmaa, ja olinkin paikalla jo heti klo 10. Halusin ehdottomasti päästä kokeilemaan uusia RaPaint-akryylimaaleja Zigin opastuksella. Pakko muuten kehua miten hyvin ja rauhallisesti Zigi minua opasti kun maalasin ylläolevan hautausmaan! Kysyinkin Zigiltä onko hän joko tarhatäti tai jollakin luovalla alalla , heh.

ilovecesars6

En ostanut (vielä) näitä RaPaintseja, ajattelin ensin vähän harjoitella Oumaxeilla, mutta jos ei ala maalaaminen luonnistumaan, niin tottakai se on maaleissa se vika eikä taiteilijassa! Silloin kai täytyy hankkia paremmat maalit ;) nämä RaPaintsit olivat kyllä aivan mahtavat: todella pigmenttisiä ja hyvin käyttäytyviä noin muutenkin. Yksi purkki maksaa muistaakseni 4.90 €, ja kestää varmaan loppuelämän - on meinaa purkilla kokoa.

ilovecesars7

Kokeiltiin siinä samalla myös piCture pOlishin siveltimiä. Kokeilin sitä ohuinta, nr 10, ja se oli niiiiiiiin hyvä! Sillä saa tosi tarkkaa jälkeä, ohuita viivoja yms - suosittelen!

ilovecesars2

No sitten niihin ostoksiin! Perjantaina oli aivan mahtava tarjous: jos osti yli 10 eurolla , sai valita kaupanpäälliseksi ilmaisen OPIn lakan! Ostokseni ylittivät reilusti 10 €, heh. Viimeiset roposeni tuhlasin ihaniin piCture pOlishin lakkoihin, yllätys yllätys: lizzie ja ornate. Tuo ornate nyt vaan on niin ihanan värinen ja lizzie on kiva scattered holo taas vaihteeksi. Ostin myös tuon mahtavan piCture pOlishin nr 10 siveltimen, ja näin ollen tulette luultavasti näkemään paaaaaljon käsinmaalailuja tässä blogissa ;) Niin ja se minun kaupanpäällinen, meinasin ihan unohtaa! Valitsin OPIn Red fingers & Mistletoes.

ilovecesars4


ilovecesars1


ilovecesars3

Noniin, nyt riittää puheet messuista! En malta odottaa, että pääsen kokeilemaan kaikkia uusia kynsilakkojani ja tuota sivellintä. Mutta harmikseni katkesi kynsi tänään ja jouduin lyhentämään kaikki loputkin kynnet... Joten ei ole paljoo pinta-alaa jonka päälle maalailla , mutta... yritetään parhaamme!

2 kommenttia:

Kommentit ovat aina tervetulleita! Kiitos, että piristät päivääni :)