29. lokakuuta 2015

Halloween nails

Mitä yhteistä on kurpitsalla ja hautausmaalla?
- Ei sitten yhtikääs mitään.

Miksi samaan aikaan on maalattu kynsille kurpitsoita ja hautausmaita?
- No kerroppas se...

Jep, ei noilla kahdella ehkä kovin paljoo yhteistä ole, mutta... älynväläys ja sillee.

halloweennails2

Kun on liikaa ideoita halloweenkynsiä varten, mutta liian vähän aikaa toteuttaa niitä, ratkaisu: tunge niitä ideoita samaan lakkaukseen! En olisi ehtinyt tehdä erikseen pelkkiä kurpitsakynsiä, tai pelkkiä hautausmaita. Koska minulla on vielä mooooonta muuta halloweenideaa kynsille, jotka haluan toteuttaa ennen viikonloppua :D

halloweennails1

Ihan kivasti hautausmaa loppujen lopuksi onnistui. Nuo kurpitsat sen sijaan... mies sanoi että näyttävät ruseteilta ja yksi kaveri sanoi että näyttävät raketeilta. Taas olisi lukijoilla sananvalta - ovatko nämä a) kurpitsoja b) rusetteja vai c) raketteja ?

halloweennails3

Aloitetaan hautausmaa-kynsistä. Ensiksi lakkasin kerroksen China Glaze Free Love-lakkaa, joka on todella kaunis shimmerinen oranssi. Mattasin kynnen, jotta olisi helpompi pelleillä akryylivärien kanssa. Mutta ennen akryylivärejä, töpöttelin mustaa lakkaa kynnen tippiin (Orly Liquid Vinyl). Sen jälkeen pääsin käyttämään ensimmäistä kertaa uutta piCture pOlish-sivellintäni nr 10. Oumaxit ovat kyllä ihan syvältä verrattuna RaPaintseihin! Tein hautakiven, ruohoa ja muutaman linnun. Sitten vielä kruunasin kaiken mattapäällyslakalla, jotta lopputulos olisi hieman sellainen utuinen ja hmm.. synkempi? Tai siis, ihan erilaiselta tämä lopputulos mattapinnalla näyttää... En nyt osaa oikein selittää miksi :D

halloweennails5

Sitten "kurpitsat". Alle lakkasin kerroksen OPI Skull & Glossbones. Halusin neutraalin pohjan, jotta kurpitsat erottuisivat paremmin. Sitten lakkasin wet n' wildin Sunny Side Up-lakalla kurpitsan muodot ja vedin ääriviivat oranssilla Oumaxilla, käyttäen samaa piCture pOlish-sivellintäni. Kurpitsan kannan tein Dermosilin muddy chocolate-lakalla , apunani dotting tool. Valmis!

halloweennails4

Alkaa kohta jo Halloween tulla korvista ulos, tuntuu että koko Instagram on vaan täynnä halloweenhalloweenhalloween! Mutta jollain kierolla tavalla halloween on kiva teema, jonka mukaan tehdä kynnet. Voi tehdä todella pelottavia kynsiä, tai sitten söpömpiä kynsiä, olematta kuitenkaan liian ällösöpöä (verrattuna esim Ystävänpäivä-teemaan). 

2 kommenttia:

  1. Vitsit nää on huikeat! Ja kyllähän kurpitsoilla ja haustausmaalla on jotain yhteistä, nimittäin Halloween :D Ei mun mielestä näytä ollenkaan oudolta tuo yhdistelmä, ja kurpitsatkin näyttää ihan kurpitsoilta :)

    VastaaPoista

Kommentit ovat aina tervetulleita! Kiitos, että piristät päivääni :)