30. marraskuuta 2015

Neutral Bling

Joistakin kynsibloggaajista huomaa niiden tietyn tyylin koristella kynsiään. Miten nyt selittäisin tämän nin että ymmärtäisitte järjenjuoksuani (jota ei ole paljon, kiitos huonot yöunet)... Mutta esim, Nenan kynnet tunnistaa muodosta ja usein myös upeista käsinmaalailuista. Sitten myös esim Sissin leimailut. Eli näillä bloggaajilla on se tietty taito tehdä jotain koristelua todella hyvin ja siitä sit tunnistaa heti, että TOI ON *nimi tähän*-bloggaaja!
Joten, itse asiaan. Mietin, mikä on minulle ominaisinta kynsien koristelussa? Ainakin kotoisimmaksi tunnen itseni, kun kynsillä on jotain hempeetä lakkaa, esim nude tai violetti (mutta ei missään tapauksessa pinkki tai vaaleanpunainen, roosa!). Ja sitten yhdistän hempeän lakan mieluiten glitterin kanssa tai tekstuurilakan kanssa, ai että, silloin olen mukavuusalueellani!

neutral bling 1

Okei, nyt kun tarpeeksi pitkä ja sekava intro on kirjoitettu, mennään oikeasti siihen tärkeimpään, eli päivän kynsiin. Kun on nukkunut yöllä yhteensä 3h ja yrittää illalla keksiä jotain koristeluita, päätyy sitä helposti johonkin todella helppoon.

neutral bling 2

Pikkurilli ja etusormi saivat kaksi kerrosta Maybelline Forever Strong Pron Beige Sparkles-lakkaa. Glittereiden alle peitin saman merkin Rose Poudré-lakan. En tiedä myydäänkö näitä lakkoja enää, mutta harmi jos ei. Nämä ovat nimittäin laadultaan parhaimpia markettilakkoja mitä tiedän! Sävyt ovat myös sellaisia, että seinäruusukin uskaltaa näitä käyttää ;D Kahdella kerroksella nämä lakat peittävät täydellisesti. Tuossa vasemmanpuoleisessa (eli Beige Sparkles) lakassa on hieno shimmer. Todella tyylikkäitä, neutraaleja lakkoja.Olen nämä ostanut jo varmaan 3-4 vuotta sitten, joten luultavasti samat sävyt eivät ole enää valikoimassa. Täytyy tsekata Maybellinen hylly seuraavan Tuuri-reissun yhteydessä.

6 kommenttia:

 1. No nämä kynnet ainakin näyttää just sulta, sen verran mitä blogista kuvan saa! :) Tosi kauniit! Mä just tajusin, etten omista glittereitä tai muita kimaltavia lakkoja just yhtään. Oon inhonnut niitä ennen, mut ilmeisesti pimeys ja lähestyvä joulu on rikkonu mun normaalit kuviot. :D Nyt on kauhee tarve semmosille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! ♡
   Et omista glittereitä etkä kimaltelevia lakkoja?! :o miten sellanen on edes mahdollista haha. Hyvä että tää pimeys on takonut suhun järkeä, kipin kapin shoppailemaan ;D

   Poista
 2. Tosi nätit kynnet, kaikki kimallus iskee nyt joulun alla. <3

  VastaaPoista
 3. Kiitos! Mulla iskee kimellys kaikkina vuoden päivinä hahah

  VastaaPoista
 4. Mun mielestä sä osasit hyvin kuvata itelles mieluisia ja ominaisia kynsiä, nääkin just on niin kauniit ja ihanan sävyiset!

  VastaaPoista

Kommentit ovat aina tervetulleita! Kiitos, että piristät päivääni :)