15. marraskuuta 2015

Loppuneet tuotteet: hiustuotteet

Loppuneita tuotteita on kerääntynyt sen verran paljon tässä muutamassa kuukaudessa, joten päätin jakaa tuotteet 4 eri kategoriaan: hiustuotteet, vartalotuotteet, kasvojen ihotuotteet ja meikit.

Aloitetaan tämä "postaussarja" (joka ilmestyy nyt neljänä peräkkäisenä sunnuntaina!) hiustuotteilla.


hiustuotteet 2

XZ Tehohoito Xylitol & Hunaja kosteuttava tehohoitoaine hiuksille. Olen omistanut tämän mooonta vuotta, mutta sen käyttö aina jotenkin jää vaan... Kun minulla alkoi yhtäkkiä kutisee hiuspohja kuivuudesta (syytän Lushin palashampoota tästä :( ), aloin käyttämään tätä tehokuurina ja heti ensimmäisen käyttökerran jälkeen kutina loppui! Eli rauhoittaa ja kosteuttaa hiuksia ja hiuspohjaa tosi hyvin, tykkään. Ja tuoksukin on ihana!
Dermosil Argan Oil Shampoo tuoksuu maailman ihanimmalta. Todella kosteuttava shampoo, joka tekee hiuksista superpehmeät. Harmi vaan, että sain rikkinäisen tuotteen: korkki ei toiminut. Mutta pikainen viesti asiakaspalveluun ja seuraavana päivänä sain uuden shampoon! Tässä uudessa yksilössä korkki toimii. Tämä uusi shampoo siis korkattu jo, sen verran hyvä shampoo kyseessä :) Jos joskus päättävät lopettaa tämän shampoon tuotannon, niin hamstraan näitä 10 kpl jemmaan!
Dermosililta saa aina kivoja näytteitä, ja kokeilin sitten kerran tätä Nature Birch sap Shampoo. Kivan tuoksuinen, mutta tukka oli kyllä aikamoisessa takussa tämän jälkeen. En ostaisi täysikokoisena.

hiustuotteet1

Keune Dry Shampoo oli ihan hyvä kuivashampoo. Ihan kiva tuoksu. Ei antanut hiuksille volyymia. Kuivashampoossani  toivon kuitenkin tätä ominaisuutta, koska kun hiukseni ovat rasvaiset, ovat ne myös lättänät... Poisti kyllä rasvaisuuden, mutta hiukset eivät jotenkin näyttäneet kuitenkaan puhtailta, kai juuri sen takia kun olivat ihan lässähtäneet? :D Oli myös aika hintava kuivashampoo, melkein 20 e.
Luottotuotteeni Dermosil Leave-in Spray Conditioner. Tätä tuotetta on näkynyt ennenkin täällä ja tulee luultavasti jatkossakin näkymään :''D Tekee hiuksista silkinpehmeät ja takut katoavat kuin pieru saharaan! Miinusta saa kuitenkin tuoksusta/hajusta, mutta se ei onneksi jää hiuksiin leijumaan hajupilvenä.
Moroccan oilia tuli myös käytettyä näytepullollisen. Tykkään tuotteen tuoksusta, mutta jostain syystä tämä öljy ärsyttää ihoani niskassa/kaulalla. Alkaa aina kutittaa hirveesti ja punoittamaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat aina tervetulleita! Kiitos, että piristät päivääni :)