23. marraskuuta 2015

Ensilumi

Perjantaina aamulla alkoi maa peittyä lumesta. Ihanaa, lunta! - oli ensimmäinen ajatukseni. Tunteja myöhemmin huomasin, että sitä lunta tosiaan tulee kuin Esterin *****stä. Ja se jatkuu ja jatkuu. Possea kattellessa sähköt menivät poikki vähän väliä. Ähh, kai se on pakko mennä nukkumaan. Heräsin klo 3 yöllä ja sähköt olivat poikki. Alkoi olla myös sen verran kylmä sisällä, joten arvelin sähköjen olleen jo ainakin tunnin poikki... Olin tunnin hereillä, makasin sängyssä ja odottelin että sähköt palaavat. Eivät tulleet takasin, nukahdin. Aamulla heräsin klo 9 ja huomasin että ei ne sähköt vieläkään ole takasin. Tässä vaiheessa alkoi suorastaan ketuttaa, koska olin jo monta viikkoa suunnitellut pikkujouluja tälle lauantaipäivälle. OPI Party-kotikutsut olisin järjestänyt meillä, esittelijäkin oli järkätty, olin leiponut ja siivonnut koko viikon. Eipä olleet sähköt vielä puolilta päivin palannut, joten ilmoitin konsulentille ja vieraille että pikkujoulut on peruttu.

ensilumikynnet2

Voitteko kuvitella miten minua ärsytti siinä vaiheessa. Edellisenä iltana olin innoissani tehnyt ensilumikynnet juhlistaakseni sitä, että maa on vihdoinkin taas valkea. Little did I know, että oltaisiin yhteensä vuorokauden ilman sähköjä! Lähdettiin evakkoon mummilaan, jossa puuhella ja saatiin pojalle ja vähän omaan napaankin ruokaa. Poika oli myös todella levoton, kai se aisti että oltiin kaikki turhautuneita ja varmasti myös pelotti pimeys. Oli aika paska lauantai, tuli niin turhautunut olo kun ei pystynyt tehdä mitään ja joutui vielä perumaan pikkujoulut, joita olin odottanut kuin kuuta nousevaa!

lumikynsilakat

Liukuväri on tehty käyttäen kolmea lakkaa: OPI I vant to be a-lone star, Dining al Frisco ja Depend nro 2043. Päälle Maxi Color-glitterlakkaa, josta ei hajuakaan minkä niminen tai numeroinen. Koko pullossa ei lue mitään viitteitä nimestä tai numerosta :'D No kuitenkin. Sitten aksenttikynsissä on Depend Rough Sparkle nro 2065. Siinä oli ne ensilumikynnet, joista loppujenlopuksi tuli vähän huonononnenkynnet.

Olen kyllä vieläkin hieman katkera kaikesta sattuneesta. Yleensä juhlat joudutaan perumaan esim sairastumisen vuoksi, mutta että SÄHKÖJEN takia?! Itse en ole ainakaan koskaan törmännyt moiseen, aikamoinen tuuri saa kyllä olla...

8 kommenttia:

 1. Ikävä että sähkökatko pilasi suunnitelmat =(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sanos muuta! En voi niinkuin käsittää miten oli niin huono tuuri... :(

   Poista
 2. Ihanat kynnet! Käsittämättömiä noi sähkökatkot. :o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :)
   Osa talouksista lähialueella ovat vieläkin ilman sähköä... Että meillä kävi melkoinen tuuri kun saatiin jo lauantai-iltana sähköt takas!

   Poista

Kommentit ovat aina tervetulleita! Kiitos, että piristät päivääni :)