29. marraskuuta 2015

Loppuneet tuotteet: kasvojen iho

Nyt tulee paljon kasvojen ihon hoitotuotteita!

naamatuotteet1

Herbina Fresh Kosteuttava ruusuvesi. Ihana kasvovesi, joka tuoksui ihanan miedolle ruusulle. En ole mikään ruusutuoksun ylin ystävä, mutta tässä ruusu tuoksui jotenkin makealta, että oli kiva käyttää tätä tuotetta. Kosteutti hyvin, voisin ostaa uudestaan!
Sitten kaksi tuotetta, jotka ovat tulleet aikoinaan Livboxissa: Cliniderm Active Defence Sun Face Cream SPF 15 ja Dr. Hauschka Firming Mask. Näitä käytin pari kertaa monta vuotta sitten, ja sen jälkeen ne ovat vaan jääneet kaappeihin. Joten en muista käyttökokemuksesta mitään, mutta pakko heittää pois kun päiväykset ovat menneet umpeen.

naamatuotteet 2

Paljon näytteitä taas kerääntynyt. Viime jouluna availin päivittäin The Body Shopin joulukalenteriluukkuja ja yhdestä luukusta tuli Vitamin E sink-in Moisture Mask. Tästä pussista riitti muistaakseni yhteen käyttökertaan. Oli kivan tuoksuinen ja teki ihosta pehmeän. Mutta en nyt kokenut että olisi mitenkään maata mullistanut.
Vichy Aqualia Thermal Night Spa-yövoide oli hyvä. Niinkuin kaikki Vichyn tuotteissa, oli tässäkin ihanan maltillinen ja rauhoittava tuoksu.
Kaksin kappalein Dermonature kasvovoidetta. Kiva tuoksu (koivuinen?) joka kosteutti hyvin. Oli hieman tahmea, joten sai odotella tovin ennenkuin pystyi meikkipohjaa rakentamaan tämän päälle. En välttämättä ostaisi täysikokoisena.

naamatuotteet 3

Näistä kahdesta tuotteista voisi olla vähän sitä mieltä että kuuluisko nämä enemmänkin meikki-kategoriaan? No minä laitan nämä kuitenkin tähän, kun sentään kasvojen iholla on oma kategoria. Ei se niin tarkkaa ole ;)
Garnierin BB-voide sävyssä Medium. Ei luoja, tästä ei ole mitään hyvää sanottavaa! Tuli joskus Livboxin mukana vuosia sitten. Ensinnäkin, ihan liian tumma sävy jopa minulle kesällä - ja kesäisin olen superruskea (kuin kakkapökäle ahahahahahah. Oon väsynyt). Toiseksi, tämä on äärettömän öljyinen?! Naama kiilsi kuin... *tähän vertauskuva, jota en nyt keksinyt*. Ihan kauhee.
Dermosil iDeal tinted Day Cream sen sijaan oli huipputuote! Kevyesti päivettävä naamarasva, joka ei tehnyt ihosta kiiltävää. Peitti kivasti myös punoitusta. Voisin ostaa täysikokoisena!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat aina tervetulleita! Kiitos, että piristät päivääni :)