25. marraskuuta 2015

Galaxy nails

Galaksikynnet on jo vanha juttu. Olen aina haaveillut tekeväni galaksikynnet, mutta sitten se on aina vaan jotenkin jäänyt. Nyt sain lopullisen inspiraatiolähteen Jonnalta, joka kirjoitti, että Essien Haute Tub tuo mieleen tähtitaivaan tai avaruuden. Ja minähän olin juuri ostanut Haute Tubin, joten idea oli kuin tähtiin kirjoitettu (pun intended!).

galaxy nails 2

Idea oli päässäni parempi kuin mitä lopputulos todellisuudessa sitten oli. Mutta ei se haittaa, olen ihaillut kynsiäni tänään muun muassa joogatessani! Mustat, kimaltelevat kynnet sopivat mielialaani tällä hetkellä. Tajusin taas, miten paljon tykkään mustista kynsistä.

galaxy nails 3

Näin minä tein galaksikynteni: Lakkasin alle kerroksen Essie Haute Tubia. Sitten töpöttelin epämääräisiä raitoja lakoilla. Ensimmäisen raidan töpöttelin Essie Sexy Dividella (tumma, shimmerinen lila), jonka päälle töpöttelin Orly Miss Conductia. Kaiken kruunasi vielä China Glaze Fairy Dust. Fairy Dust, joka on hologlittertopperi, yhdistettynä mustaan pohjalakkaan = match made in heaven. Oikeesti, nuo kaksi lakkaa olisivat jo riittäneet tähtitaivaan luomiseksi! Nuo lilat raidat edustavat sitten galakseja, jeij.

galaxy nails 1

2 kommenttia:

 1. Apua, aivan ihanat! <3 Jotenkin musta kimalteella saa tuijottamaan omia sormia, olen huomannut saman. ;) Zoyan Storm kynsissä niin en muuta teekään. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :)
   On jännä ilmiö, miten se voi kiehtoa niin paljon hahaha :D

   Poista

Kommentit ovat aina tervetulleita! Kiitos, että piristät päivääni :)