8. marraskuuta 2015

Pidemmät kynnet, parempi mieli

Verrattuna viime postauksen kynsiini, ovat kynteni saaneet kivasti lisäpituutta! Pidin muutaman päivän vapaata kynsienlakkailusta, koska nysäkynnet eivät ollenkaan inspiroineet minua. Nyt kun ovat saaneet hieman lisää pituutta, olen intoa täynnä lakkailemassa!

höyhenkynnet1

Okeeeeeeei, ei mitkään maailman mielikuvituksellisimmat kynnet, mutta kuitenkin. Tykkään! Valitut värit ovat kivoja ja höyhenien keltarusehtava väri soppii nii hyvin!

höyhenkynnet2

Aluksi ehkä hieman ihmettelin siirtokuvavalintaani. Höyheniä syksyllä?! Eikö höyhenet liitetä yleensä pääsiäiseen?!?? Mutta ihme ja kumma, tämä väriskaala vaan huutaa syksyä mielestäni. Joten ovat syyskynnet, sanoi kuka tahansa mitä (ja ei, en ole kysynyt mieheni mielipidettä, koska hän tottakai lyttäisi koko syyskynsijutun heti).

höyhenynnet3

Näitä kynsiä tehdessäni tajusin yhden asian. Tarvitsen paremman hopeisen tekstuurilakan! Tämä essencen be my lucky star on ihan kiva, mutta: 1) se ei peitä yksinään edes miljoonalla kerroksella 2) sen pinta ei ole tarpeeksi karhea 3) siinä ei ole tarpeeksi isoja glittereitä. Olen muistaakseni nähnyt OPIlla jonkun ihanan hopeisen tekstuurilakan, mutta en millään muista että minkä niminen. Voitteko auttaa? Mitä hopeisia tekstuurilakkoja suosittelette?

kynsilakt


Höyhensiirtokuvien alla on kaksi kerrosta OPI Cement the Deal-lakkaa. Ihana creme! Tykkään todella paljon tästä. Eka kerros hieman raidottuu, mutta toinen kerros pelastaa tilanteen ja lopputulos on bueno. Laitoin essence be my lucky star-tekstuurilakan alle Oriflamen Silver-lakkaa. Done!

2 kommenttia:

 1. Voi vitsit, kyllä on nätti lakkaus ja syksyinen! Ja mä niin tiedän mistä puhut, itse viihdyin viikon ihan yksinkertaisilla lakkauksilla kun mikään ei inspiroinut omasta mielestä liian lyhyiden kynsien kanssa. Nyt on onneksi jo sopivasti mittaa ja taas tekee mieli lakkailla :)

  Ps. Itse käytän Lumenen Tähtien Sykkeessä -hopeista tekstuuria, mutta ei sekään mikään paras peittävyydeltään ole (vaatii 2-3 kerrosta) eikä kyllä kovin rouheakaan. Opin hopeaa tekstuuria on kehuttu kyllä, harmi kun en muista sen nimeä nyt :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ihan hyvä vaan välillä ottaa pieni paussi lakkailuun, saa akut latautua rauhassa ja inspiraatiota kerätä :)
   Hmm, tuo Lumene ei sitten myöskään taida olla oikein se mulle... Toi OPI on kai jostain löydettävä! :D

   Poista

Kommentit ovat aina tervetulleita! Kiitos, että piristät päivääni :)