6. joulukuuta 2015

Loppuneet tuotteet: meikit

Olen kuluttanut muutaman meikkituotteenkin loppuun - uu jeah.

meikit 1

Peräti kaksi huulirasvaa! Tai noh, näitä käytin melkein vuoden... Mutta kuitenkin, kyseessä on BabyLips huulirasvat. Nämä ovat koostumukseltaan melko ohuita, mutta kiiltävät huulilla todella nätisti. Tykkään siitä, että eivät ole lainkaan tahmeita. Tuoksuvat myös kivalle, varsinkin tuo vihreä tuoksuu mintulle. Minttu-huulirasvaa voisin ostaa uudestaan, mutta valitettavasti kaapit pursuaa huulirasvoja sen verran että... ehkä ei nyt osteta enää yhtään huulirasvaa lisää, jooko Daniela?
Dermosilin punaisen huulikiillon sain joskus tilauksestani kiitoksena (tai ainakin olettaisin näin, siellä tuotteiden seassa se oli vaikka en sitä ollut tilannut :'D). Kivan värinen, hieman tahmea. Huulikiilloista en kyllä oikein tykkää, juuri sen takia kun ovat niin tahmeita. Hiukset jää kiinni :(

meikit 2

Louis Widmerin anti-age silmänympärysvoide. Tästä tykkäsin, se oli todella paksu koostumukseltaan. Ihanan kosteuttava, käytin aina ennen meikkaamista. Voisin ostaa uudestaan ellei se olisi niin hiton kallis.
Rimmelin Glam Eyes Day 2 Night-ripsiväri. Melko surkea koostumukseltaan. Tässä ripsarissa on siis kaksi erilaista harjaa, mutta molemmat ovat samassa ripsivärimassassa. Joten kun yhtä on ensin käyttänyt ja sitten laittaa perään ripsiväriä toisella harjalla, on siihen toiseen harjaan jotenkin jäänyt hirveen isoja klimppejä? Siis vaikea selittää, mutta en loppujenlopuksi jaksanut sitä ihme sekoilua kahden harjan kanssa ja käytin vain tuota pidentävää harjaa. Ei tehnyt mitään taikoja ripsilleni.

2 kommenttia:

  1. Mä oon hukannut vihreän Baby Lipsini! Käytän tota sinistä sitten, mutta vihree oli kivampi :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä tykkään paljon enemmän siitä vihreästä, sen voisin kyllä ostaa jopa uudestaan:)

      Poista

Kommentit ovat aina tervetulleita! Kiitos, että piristät päivääni :)