20. marraskuuta 2016

Team Lila ftw

Voe pojat!! Nyt on kyllä lempparikynnet piiiitkästä aikaa - nämä onnistuivat mielestäni todella hyvin.

team lila

Toki, eihän näillä väriyhdistelmillä pysty epäonnistumaan. Lilaa, hopeeta, vähän tekstuuria ja vähän matattua. Wautsiwauuuu.


lilaaa

Kuinka moni teistä katsoo MasterChef Australiaa? Siinähän tuomarit arvostelevat ruokaa ja ottavat aina huomioon kuinka monta erilaista elementtiä ruoassa on ja miten tasapainossa elementit ovat. Eli arvostavat sitä että ruoassa on rapeutta, pehmeyttä, joku hyvä kastike, sopivasti hapokkuutta, jokin makea ja suolainen elementti. Samaa mentaliteettiä voisi melkein käyttää kynsiä arvostellessa: miten käytetyt elementit sopivat yhteen. Myös sopii pohtia, miten käytetyt väriyhdistelmät toimivat. Esimerkiksi näissä kynsissä on sekä tekstuuria että mattaa. Sopivatko kyseiset elementit yhteen? Ja miten liila ja hopea sopivat keskenään?

team lila ftw

Mielestäni ainakin kaikki käytetyt elementit sopivat hyvin yhteen! Kokeilin myös vaihteeksi uutta tyyliä, siis että mitkä kynnet ovat aksenttikynsiä tai ähh miten sen selittäisi. Mutta viimeaikoina olen paljon suosinut sitä, että tekstuurilakkaa on joko peukku+etusormi+pikkurilli tai sitten keskisormi+nimetön. Miten kävikään kun laittoi kahdet kynnet peräkkäin samanlaisiksi? Sopii oikeasti tosi hyvin, ja vaihtelu virkistää aina.

Tästä keksin myös idean joulukynsiin. Sama koristelutyyli, mutta eri väreillä toteutettuna. Mielessäni näen jo kultaista, punaista ja tummanvihreää yhdistettynä. Osa kynsistä matattuina. Mmmmmmmmmm!!

8 kommenttia:

Kommentit ovat aina tervetulleita! Kiitos, että piristät päivääni :)