11. marraskuuta 2016

"Lumi yllätti suomalaiset!"

Nyt niitä tulee taas - lumikynsiä!

kynsilakat 

On niin perus, että ensilumi tulee --> ekat lumi/talvikynnet tehdään. Ainakin minua lumi aina jostain syystä inspiroi, kiehtoo ja tekee onnelliseksi. Lumi on niin kaunis! Siis silloin, kun se on vielä vitivalkoista eikä ole muuttunut loskaksi.

lumikynnet 1

Tein liukuvärin kolmella eri sinisellä lakalla vaaleimmasta tummimpaan. Päälle lisäsin sini-valkoista glitterlakkaa, joka tuo juurikin talven ja lumen mieleen. Ranskalaista manikyyriä kokeilin taas pitkästä aikaa, toki ei niin perus ranskis: OPIn hiekkalakka Kiss Me at Midnight oli nappivalinta sinisine glittereineen. 

lumikynnet 2

Nämä talviset kynnet saavat toimia reissukynsinä myös. Lähden kaverin kanssa UUMAJAAN pariksi päiväksi. Siis kuka tiesi, että Vaasasta lähtee 4.5 h kestävä laivamatka Uumajaan? No en ainakaan minä! Yövymme hotellissa pari yötä ja tulemme sitten maanantaina takaisin kotiin. On niin tylsää mennä aina Tukholmaan tai vaihtoehtoisesti Tallinnaan, niin on kerrankin kiva mennä laivalla jonnekin ihan uuteen kohteeseen! Vaikka Uumaja onkin suhteellisen pieni kaupunki, mutta ei se meitä haittaa - tuppukylästähän mekin ollaan kotoisin ;D

2 kommenttia:

Kommentit ovat aina tervetulleita! Kiitos, että piristät päivääni :)