29. marraskuuta 2016

Parempi erillään

Välillä, vaikka kuinka toivoisi, niin ei vaan kemiat natsaa. Vaikka ajattelee, että on suht samanlaisia, mutta kuitenkin jotkut ominaisuudet eriää. Välillä on parempi pitää kuitenkin kaksi asiaa erillään, vaikka toivoisi, että nämä asiat toimisivat yhdessä.

parempi erillää

Ja niin kävi näiden kynsien kohdalla. Mielikuva koristeluista näytti paremmalta, kuin mitä toteutus loppujen lopuksi oli. Käytetyt siniset lakat ovat liian erisävyisiä, eivätkä koristelut oikein natsaa. Hienot kynnet - jos olisivat erillään.

parempi erillään

Lakkasin I Got A Crush On Blue:n alle essencen elektristä sinistä. Hitsi tuo IGACOB on järkyttävän hieno lakka. Pari vinkkiä sen käyttöön. 1) päätä jo aamulla, että meinaat illalla lakata tällä: näin ollen ehdit päivän mittaan ravistella sitä kunnolla monta kertaa, pitää sitä eri asennoissa, jotta isoimmatkin glitterit irtoaa pohjasta/pullon sivuilta. 2) lakkaa alle sinistä pohjalakkaa. 3) tätä ei kannata kerrostaa, koska muuten lopputulos näyttää siltä, että se on vaan kuplinut kauheasti eikä glittereitä huomaa (eli less is more!). 4) jos haluat kynsille enemmän kuin pari isoa glitteriä, kalasta niitä jollain tapaa ja kiinnitä ne sitten yksitellen.
Locket on juuri sopiva lakka töpötellä kynnen juureen. Se on hopeinen versio a-englandin She Walks In Beauty, jolla yleensä teen tämmöiset glittertöpötykset kynnelle. Esimerkkejä täällä ja täällä.

2 kommenttia:

Kommentit ovat aina tervetulleita! Kiitos, että piristät päivääni :)