22. marraskuuta 2016

Taivas sentään

Tähdet ovat niin kauniita. Voisin tuijottaa tähtitaivasta ikuisuuden. Tähtikuvioita on kiva etsiä. On rentouttavaa katsoa tähtiä, kun ne ovat siellä sun täällä, eri kokoisia, omissa pienissä ryhmissään.

taivas sentään

Tähtitaivaasta inspiroituneena etsin kynsilakkakokoelmastani sinisiä lakkoja, jotka sopisivat visiooni. Aksenttikynsissä tummansinistä tekstuurilakkaa ja muilla kynsillä todella tummaa yönsinistä ja päälle vapaalla kädellä tehtyjä tähtikuvioita valkoisella ja hopeisella. Ja koska minulla tällä hetkellä on mieltymys #mattetheshitoutofthem (joskus aikanaan on ollut #fairydusttheshitoutofthem) niin tottakai tehtiin matta tähtitaivas.

taivas sentään mitä kynnet

Tähdet sijoittelin epäsymmetrisesti, jotta se muistuttaisi oikeaa tähtitaivasta. Näistä kyllä tykkään! Sopivat täydellisesti tähän vuodenaikaan, kun on todella pimeetä.
Zoyan PixieDust on nimeltään Sunshine (ei kovin kuvaava nimi). Essie Midnight cami on tooooodella tummansininen, ja siinä on vähän shimmeriä. Matattuna shimmer ei erotu kuvissa, eikä oikeastaan luonnossakaan.

2 kommenttia:

Kommentit ovat aina tervetulleita! Kiitos, että piristät päivääni :)