24. marraskuuta 2016

Ideoita pikkujoulukynsiin

Hei! Pikkujoulukausi on alkamaisillaan, ja mikäs sen parempaa kuin esitellä ideoita pikkujoulukynsiin. Samalla käytin vähän jouluisia lakkoja, jotta päästään oikein joulufiilikseen pikapuolin!

pikkujoulukynnet 1

No mistä aloitettaisiin? Aloitetaan vaikkapa pikkurillistä, kun se on se helpoin.

color club ho-ho-holly

Niinkuin olemme viime aikoina huomanneet, olen tyystin hullaantunut mattakynsiin. Tällä kertaa keksin laittaa mattapäällyslakkaa shimmerisen kynsilakan päälle. Ja tiedättekö, todellakin diggaan tätä lopputulosta! Kynsi sai oikein jännän huurteisen lopputuloksen. Yhdistäisin tämäntyyppiset kynnet pikkumustaan mekkoon ja muut koristeet olisivat vihreitä, esim korvakorut, rannekorussa/kaulakorussa voisi olla joku vihreä yksityiskohta yms yms.

pikkujoulukynnet 2

Mitä pikkujoulut olisivat ilman punaista väriä? Jos muuten viihtyy paremmin mustassa, niin edes kynnet voisi olla punaiset. Jos ei kuitenkaan halua "perustylsiä" punaisia kynsiä, niin voi tehdä tekstuuri/glitterliu'un punaisella lakalla.
Jos muut yksityiskohdat pikkujoululookissa on punaisia, niin toki voi kynsille tehdä jotain hieman neutraalimpaa, mutta kuitenkin sisältäen bling blingiä. Tekstuurilakka, joka sisältää sekä isoja että pieniä glitterhippusia, on perrrrfect pikkujouluihin!

pikkujoulukynnet 3

Viimeisempänä, mutta ei suinkaan vähäisimpänä eikä varsinkaan helpoimpana. Käsinmaalatut koristelut, oikeastaan millä jouluväripohjalla tahansa. Kultainen, hopea, punainen, sininen, vihreä. You decide.

pikkujoululakat

Milloin vietätte pikkujouluja? Oliko vinkeistäni apua? Toivottavasti inspiroin edes hieman, itse ainakin tykkäsin tehdä tällasen enemmän vinkkejä sisältävän postauksen :) Inspiraatiota niin eri koristelutyyleihin kuin väreihin, tekstuureihin.

4 kommenttia:

 1. Kiva lakkaus ja joulun värit on selkeästi esillä!

  Meillä on itse asiassa huomenna työpaikan pikkujoulut, joita innolla odotan ja lakkaus on vielä vähän suunnitteilla... Nyt on vaan sellainen tahti että joudun tehdä aika lailla pikaiset kynnet, ja kimaltava toppini sanelee värit, että näistä sun vinkeistä ei voi ottaa vaaria vaan korkeintaan aksenttikynnen voin tehdä eri värillä, mutta muuten mennään varmasti yksivärisellä - mutta näyttävällä - lakalla. :)

  VastaaPoista
 2. Kiitos! Niih, näissähän on valinnanvaraa ja toteutusvaraa, eli voi käyttää ihan vaan aksenttikynnessä jotain koristelutyyliä ja sitten muut kynnet yksivärisiä jne :)

  VastaaPoista
 3. Ihanasti joulutunnelmaa tuovat kynnet, tuo vihreä Color Club on niin nätti!

  VastaaPoista

Kommentit ovat aina tervetulleita! Kiitos, että piristät päivääni :)