4. marraskuuta 2016

Ruskakynnet

Okei, maassa on jo lunta eikä ruskasta enää tietoakaan. Mutta näistä väriyhdistelmistä tuli heti mieleen kaunis, syksyinen ruska.

ruska 2

Nämä ovat tehty uudella lempparityylilläni: dry brush -tekniikalla.

ruska 3

Muut käytetyt lakat ovat cremejä, paitsi tuo China Glazen Free Love, jossa on kaunis shimmer. Tuo oranssinen shimmer näyttää kynnellä aivan mahtavalta: se muistuttaa sitä, kun aurinko osuu puun lehtiin. Ai että, syksy on kyllä kaunis vuodenaika! Toki nyt kun on lunta jo, niin onhan talvikin kieltämättä kaunista aikaa.

ruska 1

Huono tuurini näköjään jatkuu ja jatkuu. Ensin en saanut 'unelmieni työpaikkaa', sitten läsähti läjä koulutehtäviä päin naamaa ja deadlinet pukkaa päälle. Päätimme opiskelijakaverini kanssa lykätä opparin kirjoittamista pari kuukautta, jotta saan nämä muut koulutehtävät tehtyä deadlineen mennessä. Ja kaiken kruunaa se, että eilen kun nousin autosta tai noh, en edes pystynyt nousee autosta kun selkä oli mennyt täyslukkoon! Jalat eivät kantaneet eikä missään asennossa ollut hyvä. Lopuksi kipu oli niin kovaa, että tulin pahoinvointiseksi. Noh, ei buranat ja lepo enää siinä vaiheessa auttaneet, niin vietin muutaman tunnin päivystyksessä. Oli pikkasen avuton olo kun ei päässyt edes omin avuin vessaan! Ja puhumatta siitä, että en pysty ollenkaan hoitaa lastani tällä hetkellä. Mitäs vielä olisi tarjolla tähän loppuvuoden huipennukseen? Vai joko riittäisi tämä huono tuuri?
Niijoo ja hemmetti kun pidin henkeni edestä kiinni tuesta kun yritin nousta autosta, niin lohkesi sitten kynsi. Voehan rähmä.

2 kommenttia:

 1. Voi eikä, tsemppihaleja sinne! Hirveitä tuollaiset selkäkivut :( Onko yhtään helpottanut vielä? :/ ♥

  Kynnet on muutes aivan ihanat! Mä en voi sille mitään mutta nää muistuttaa mua tosi paljon käärmeennahkakuviosta, jota oon monesti haaveillu kynsille mutten osaa toteuttaa :D Siis upeat! ♥♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tsempistä, Nena ♡♡ on vähän helpottanut, pystyn jopa hitaasti mutta varmasti kävelee ;D tämän jälkeen en enää ikinä ota kävelykykyä itsestäänselvyytenä, huhhuh!!
   Kiitos!! Mun mielest tää dey brush -tekniikka on IHANA, sillä saa tosi jänniä ja uniikkeja lopputuloksia

   Poista

Kommentit ovat aina tervetulleita! Kiitos, että piristät päivääni :)