27. marraskuuta 2016

Kosmetiikkainventaario

Oli ihan suotavaa tehdä kosmetiikkainventaariota ennenkuin alan availemaan L'Occitane joulukalenterin luukkuja, josta luonnollisesti tulee sitten 24 tuotetta lisää :'D
Olen yllättynyt, miten hyvin olen käyttänyt tuotteita loppuun. Siis, ei minulla mitään mahdottomia määriä kosmetiikkatuotteita ole! Tulee jopa ihan hyvään saumaan tämä joulukalenteri, koska muun muassa ihonhoitovoiteiden tilanne on "huono".

kosmetiikkainventaario 1

Käydäänpä lyhyesti läpi ensin vartalonhoitotuotteet/hiustentuotteet yms, ja sitten vasta meikit.

Kädet + jalat
käsirasvat: 6 kpl
käsienkuorinta: 2 kpl
jalkarasvat: 3 kpl
jalkojenkuorinta: 2 kpl
jalkahoito: 2 kpl

Suurin osa käsirasvoista on minikokoisia, eli ei paha. Toki, odotan että niitä käsirasvoja on L'Occitanen kalenteri täynnä niin varmaan joulukuun lopussa saldo näyttää 20 kpl...Jalkarasvoja en jaksa käyttää yhtä ahkerasti kuin käsirasvoja, obviously. Mutta olen nyt jokaikisen suihkun jälkeen rasvannut jalat, ja yksi purkki on loppumaisillaan - hyvä minä!

Hiukset
shampoot: 8 kpl
hoitoaine: 1 kpl
lämpösuojat: 5 kpl
öljyt: 3 kpl
kuivashampoot: 6 kpl
hiuslakat: 4 kpl
suolasuihke: 1 kpl
värinaamio: 1 kpl

Joo, tuota... hiustuotteiden määrä on huolestuttava. En todellakan tarvitse noin monta lämpösuojaa, kuivashampoota (käytän ainoastaan batisten bruneteille tarkoitettua kuivashampoota - muut ovat turhia). Ja hiuslakkoja hahahaha siis MILLOIN minä muka hiuslakkaa käytän. Voe luoja. Pitäisi kyllä lahjoittaa näitä eteenpäin. Shampoosaldo näyttää 8 kpl. Niissä on 3 tuotetta liloille hiuksille, eli ei tule nyt käytettyä. Mutta kunhan jossain vaiheessa taas värjään hiukset lilaksi, niin tulee ne sitten käytettyä loppuun.

huulirasvat: 4 kpl
dödöt: 2 kpl

Huulirasvoista 2 on loppumaisillaan, 2 on avaamattomia. Toisin sanoen, ei mahdoton tilanne! Dödöjä kuluu, ihan sopiva määrä niitä tällä hetkellä.

Vartalonhoito
ihovoiteet: 5 kpl
suihkugeelit: 3 kpl
vartalonkuorinta: 2 kpl

Ihovoiteita on 5, mutta niistä oikeastaan 1 on "käyttökelpoinen". Muut ovat shimmerisiä: 2 TBS kimalletta tai jotain sisältäviä minikokoisia ihovoidepurkkeja ja 2 Vichyn kultaa sisältäviä vartaloöljyjä. Noita Vichyn tuotteita käytän ainoastaan kesällä, koska ne antaa myös vähän väriä, niin näyttää kivalta auringossa. Talvella tuntuu vähän haaskaukselta käyttää noita ja peittää jalat sukkisten alle haha. Suihkugeelien määrä on maltillinen! 1 on loppumaisillaan jo, eli ei huono tilanne.

Kasvot
meikinpoistoaine: 2 kpl
puhdistusgeeli: 1 kpl
yövoide: 1 kpl
kasvonaamiot: 2 kpl
silmänympärysvoide: 1 kpl
kasvovoiteet: 2 kpl
kasvovedet: 3 kpl
kasvojen kuorinta-aine: 1 kpl

Kasvovoiteita on ainoastaan 2kpl, ja molemmat ovat Vichyn minipurkkeja. Luultavasti L'Occitanen joulukalenterista tulee lisää kasvovoideminipurkkeja.
Mielestäni ihan hyvä tilanne näiden kasvotuotteiden suhteen!


Sitten meikit!

kosmetiikkainventaario 2 
mineraalipuuterit: 4kpl
huulimeikit: 10 kpl
huultenrajauskynät: 2 kpl
luomivärinpohjustajat: 5 kpl
single eyeshadow: 9 kpl
luomiväripaletit: 10 kpl
korostus-/varjostus-/poskipuna-/bronzertuotteet: 4 kpl
CC-voiteet: 2 kpl
peitevoide: 1 kpl
eyelinerit: 5 kpl
kajaalit: 5 kpl
ripsarit: 3 kpl
kulmatuotteet: 3 kpl
meikinkiinnittäjä: 1 kpl
primer: 1 kpl


Meikkisaldo on ihan kiva! Ei oikeastaan huolestuta minua ollenkaan. Ainoastaan luomivärien määrä on ehkä ... keskivertoa isompi heh. Muuten käytän vaan yhtä tuotetta kerralla ja sitten kun se loppuu, ostan uutta. Esim CC-voiteiden kohdalla on niin, että tällä hetkellä on Lumenen CC-voide käytössä ja ostin uuden tuubin kun tuo käytössä oleva on kohta loppu. Eli ei ole ylimääräisiä, vääränvärisiä jne kuivumassa turhaan.

Miltäs teidän saldot näyttää? Huolestuttaako? 
Nyt ei ole montaa päivää ennenkuin saa avata ensimmäisen luukun joulukalenterissa! Jippppiiii! Onko teillä joulukalenteria?

3 kommenttia:

 1. Mä en edes uskaltaisi lähteä samanlaista inventaariota tekemään, koska tiedän, että määrät ovat tällä hetkellä järkyttävät :D Jos tuoteryhmä kerrallaan käy läpi ja yrittää hieman inventoida ylimääräisiä pois - joskus vaan se luopumisen tuska on melkoinen ja toisaalta vajaita purkkeja käyttökelpoista tavaraa en vain voi heittää roskiin, mutta ei niitä oikein muillekaan pysty enää antamaan - melkoiset ongelmat :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mulla taas on kynsilakkojen kanssa sellainen arka kohta, että niistä en pysty kovin helpolla luopumaan :P meikeistä/muusta kosmetiikasta on helpompi päästää irti. Ajattelinkin antaa äidille joululahjaksi pari hiuslakkaa ja lämpösuojaa, koska hän niitä kuitenkin käyttää enemmän kuin minä :D

   Poista
 2. Mä inventoin välillä mun kaappia, se on aina monen tunnin operaatio. Taidan jättää sanomatta ton kasvo-osaston, se on se mun nolokohta. :D Meikit on vielä suht hallinnassa, tuoksut on lähteneet käsistä jo aikaa sit, mut toisaalta nekin on hallinassa, kasvotuotteet ei...

  VastaaPoista

Kommentit ovat aina tervetulleita! Kiitos, että piristät päivääni :)