16. joulukuuta 2015

essence fast cuticle remover

Tykkään kertoa tuotteista, jotka olen todennut hyviksi ja toimiviksi. Nyt olisi taas vuorossa sellainen postaus. Viimeksi vinkkasin teille hyvästä kynsilakanpoistoaineesta ja tällä kertaa esittelen kynsinauhapoistoaineen (onpas tyhmä sana jotenkin :D)

essence fast cuticle remover

Olen todennut essencen tuotteet hyviksi ja hinta-laatu-suhteiltaan mahtaviksi. En tarkkaa hintaa muista tälle kynsinauhapoistoaineelle, mutta luultavasti hinta pyörii siinä 3 euron hujakoilla.
En ole aikaisemmin käyttänyt kynsinauhapoistoaineita, joten en osaa verrata kyseistä tuotetta esim. tunnettuun Nfu Oh'n aineeseen. Mutta osaan kuitenkin kertoa, että tämä essencen aine todellakin toimii! Tai yksi poikkeus mitä olen huomannut: tuote lupaa hoitavan homman 15 sekunnissa, mutta itse koen, että ei ihan niin lyhyt vaikutusaika riitä. Jätän noin 30sek-minuutiksi muhimaan, kunnes aine on melkein imeytynyt kokonaan. Sitten jollain työkalulla, esim puutikulla tai kynsinauhatyöntimellä, rapsutan kynsinauhoja sekä kynttä ja kaiken maailman moskaa lähtee irti! En tiedä miten virallisesti ohjeet menee, pitääkö ainetta levittää itse kynnelle myös, mutta niin minä ainakin teen. Kynnestäkin lähtee kaikkee kuollutta-juttua-jotain irti tällä aineella :'D
Tuote ei haise pahalle, eli on mukava käyttää. Varovaisuutta kehotetaan tuotetta käyttäessä, koska ainetta ei saa missään nimessä mennä silmään! Mutta noh, kaikki jotka harrastavat muutenkin kynsilakoilla lakkaamista, osaavat kyllä olla varovaisia tällaisten aineiden kanssa.

Itse käytän tuotetta kerran viikossa. Minulla ei ole huonokuntoiset kynsinauhat noin muutenkaan, mutta kuitenkin niistä lähtee kerran viikossa kaikkea kuollutta ihoa. Se on jotenkin samalla kivaa mutta ällöttävää haha. Kun olen käyttänyt tätä tuotetta, tehokosteutan aina kynsinauhoja sen jälkeen. Muistakaa levittää kunnon kerros kynsinauhavoidetta tai öljyä, kynnet ja kynsinauhat tykkäävät!

2 kommenttia:

  1. Ei lisättävää! "Se on jotenkin samalla kivaa mutta ällöttävää haha." Tää on kyllä hyvin sanottu, voin samaistua. :D

    VastaaPoista

Kommentit ovat aina tervetulleita! Kiitos, että piristät päivääni :)