30. joulukuuta 2015

Lempparikynnet vuonna 2015

Olen lukenut monta "lempparit postausta" nyt viime päivinä, ja sainkin idean toteuttaa itsekin sellaisen! Jaan teille lempparikynnet per kuukausi. Ihan joka kuukaudelta ei ole lemppareita, koska olin vauvakuplassani maaliskuusta eteenpäin monta kuukautta :D Joten joinakin kuukausina saattaa tulla useammat lempparit kompensoidakseni joidenkin kuukausien puutetta ;)

Tammikuu

Olin viimeisilläni raskaana, äitiyslomalla ja päivät kuluivat aika pitkälti oman blogin parissa ja kynsiä lakatessa sekä vauvajuttujen valmistelemisessa. Muistan miten ihanaa aikaa tammikuu oli: oli todella hieno sää usein (paljon lunta ja aurinkoakin näki!). Pyllistelin mummokalsareissani pihalla ja räpsin kynsikuvia. Kuitenkin, lempparikynnet tammikuulta tulevat tässä! (ja heti rikotaan sääntöjä, eli lemppareita on kaksi :D)

glitter3

Tein tällaiset tosi kivat kynnet lemppariväreilläni ja glitterillä. Ei tässä muuta voi sanoa, kuin että onnistuneet ovat!


preamp2

Tykkään kynsieni pituudesta ja muodosta näissä kynsissä. Käytin upeaa Orly Preampia tähän lakkaukseen ja lätkäisin decalit päälle ja voilá!

Helmikuu

Helmikuu oli jännää aikaa. Alkuperäinen laskettu aika oli 5.3, mutta poika päättikin syntyä vielä helmikuun puolella. Elimme toisin sanoen erittäin jänniä aikoja: milloin, missä ja miten synnytys käynnistyisi, miten synnytys sujuisi, minkälainen poika meille tulisi. Vietin kivasti aikaa blogini parissa sillä aikaa kun odottelin vauvaa. Kävin viikkoa ennen synnytystä katsomassa kauan odotettua 50 Shades of Grey-elokuvaa :D Oih, helmikuu oli kyllä ihana kuukausi elämässäni!
Tähänkin oli pakko valita kaksi lempparia.

1

Kerrankin jotain vähän haasteellisempaa taiteilua kynsille! Tykkäsin tästä koristelutavasta ihan hirveästi - täytyisi pian kokeilla uudestaan eri väreillä! Tästä pääsee postaukseen.


shewalksinbeauty2

Tein niiiiin näyttävän glitterliu'un Aenglandin She Walks in Beautylla.

Sitten tapahtui synnytys ja vauvakupla ja niin... uusi elämä :)

Heinäkuussa palasin varovasti blogin pariin. Muutamat kynnet tulikin tehtyä.

kesäkynnet2

Nämä kesäkynnet ovat yhdet kaikkien aikojen lempparikynsistäni tässä vuosien varrella. Näissä yhdistyvät kauniit värit, lempparitekniikka (elmukelmuilu) ja tekstuurilakat.

Elokuu

Elokuussa aloin päivittelemään suhteellisen usein blogia taas. Ostin ensimmäisen piCture pOlishini (allure) ja olin ylpeä :D En tehnyt kovinkaan monta lakkausta ja ne jotka tein, eivät olleet kovinkaan hienoja.

allure kynsillä

Ihailin kaunista allurea yksinään kynsilläni.

Syyskuu

Syyskuussa kynsille pääsi pitkästä aikaa mustaa lakkaa. Oli jotenkin virkistävää!

mustaa ja glitteriä


Lokakuu

Lokakuussa lakkailin melko ahkerasti kynsiäni! Iski ihan valinnanvaikeus kun pitää lemppari valita.. Tähän tulee nyt monta vaihtoehtoa :D

pöllöt2

Tein söpöt pöllökynnet, joihin pääsi upeat PPn ornate ja lizzie!

autumn nails4

Nämä syyskynnet ovat myös yksi kaikkien aikojen lemppareista. Tuo autumn-lakka on aivan mahtava yksilö.

elektrinen sininen1

Kaikessa yksinkertaisuudessaan nämä sini-hopeiset kynnet ovat niiiiin kauniit.

Marraskuu

Vuosi eteni kovaa vauhtia ja yhtäkkiä olikin jo marraskuu. Nimettömän kynsi koki traagisen tapaturman ja inspiraatio lakata kynsiä koki pienen kolauksen. Tein kuitenkin ihan kivat galaksikynnet!

galaxy nails 3


Joulukuu

Ja sitten tulikin joulukuu ja joulu. Tässä sitä nyt ollaan: viimeisiä päiviä vuonna 2015 vietellään!

elmukelmu2

Esittelin lempparikoristelutekniikkaani: elmukelmuilu! Näistä sai sitten luvan tulla samalla lempparikynteni joulukuussa. Tein pari joululakkaustakin, mutta jotenkin joulufiilis oli kadoksissa niin loppuun asti, ja oli ohi hujauksessa, joten ei nyt inspannut esitellä joulukynsiä höh :<

Siinä se oli, vuosi 2015! On ollut minulle aika hurja vuosi, niin hyvässä kuin pahassa. Onhan se iso elämänmuutos saada lapsi, sitä en kiellä. Siihen liittyy ihania aikoja, mutta samalla myös rankkoja aikoja. Tällä hetkellä olotila on melko vakaa (huonompaan suuntaan menee jos tulee nukuttua huonosti :D). Odotan innolla tulevaa vuotta, kun palaan koulun penkille, harjoittelujakso tulisi myös suorittaa ja luultavasti kesätöitäkin täytyy tehdä.

Jaksoiko kukaan lukea loppuun asti? :D Tuli aika pitkä postaus heh. Ensi postaus on sitten lyhyempi - I promise!

2 kommenttia:

  1. Tammikuun kynnet oli ihanat, samoin helmikuun kultakynnet. <3 Pöllökynnet oli söpöt!

    VastaaPoista

Kommentit ovat aina tervetulleita! Kiitos, että piristät päivääni :)