12. joulukuuta 2015

Kiva tyttöjenilta

Eilen oli kiva ilta. Kaverini Henna asuu nykyään Amerikassa, ja on nyt Suomessa visiitillä kuukauden verran. Sain ihan superkivoja tuliaisia, voisin esitellä ne huomenna... Oli meinaa aikamoinen satsi kaikkea kivaa!

Hennan paluun kunniaksi vietimme pienellä tyttöporukalla (3 henk.) tyttöjen iltaa. Kävimme 4.5 km lenkillä, syötiin itsetehtyä pizzaa (Hennan äiti teki itse, namnam oli hyvää) ja saunoimme. Loppuillan Henna ja toinen kaveri meikkasivat ja valmistautuivat keikalle - itse suuntasin kotiin nukkumaan.


käytetyt kynsilakat

Tyttöjen iltaa varten tein melko pikkujoulumaiset kynnet. Vai suoraan jouluisat kynnet? No kuitenkin, tykkäsin lopputuloksesta kovasti! Punainen ja kultainen ne yhteen soppii. Myös punainen ja hopea on ihana yhdistelmä toisaalta. Tällä kertaa mentiin kuitenkin kultaisella!

punaiset kynnet 1

Tuo kultainen glitter on aivan ihana. Sain sen tuliaisiksi mieheni siskolta Latviasta tuossa tovi sitten. Heti lakan nähdessäni tuntui, että lakka ihan huusi joulua! :D

punaiset kynnet 2

Ihana PP arabian pääsi vihdoin kynsille. Arabianissa on scatter-holo, joka vivahtaa kullan suuntaan. Joten oiva yhdistelmä kultaiselle glitterille! Hyvälaatuinen arabian kuitenkin on, peitti oikeastaan täydellisesti heti ensimmäisellä kerroksella, mutta varuiksi laitoin toisen kerroksen vielä. Toinen kerros teki sävystä intensiivisemmän ja hieman tummemman.

P,S; Kuinka moni katsoi Putousta? Voittiko oikea hahmo? katomunkynsiä katomunkynsiä katomunkynsiä!!

10 kommenttia:

 1. Äääää.. yllätysspoilaus; mä en nimittäin vielä nähnyt Putousta työvuoron takia, mutta nyt kyllä selkis voittaja. O_o

  Sievät joulukynnet anyway!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voieiii, anteeks spoilaus!! Mutta ainakin mun facebook oli täynnä voittajan kuvia joten kai se olisi sieltäkin selvinnyt ennemmin tai myöhemmin... :D

   Poista
  2. Mun facebook-feedissä ei tullut ilmi mitään. ;) Mutta eipä tuo nyt mitään! Mun suosikitkin Aimo Sonni ja Angela Bros tippu jo ennen finaalia, joten se ei ollut enää niin "tärkeää". :)

   Poista
 2. Ihanan kuuloinen ilta ja oikein nätit kynnet! :) Mä en seuraa Putousta, jotenkaan se ei iske muhun ollenkaan :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Aijaa! Mä rakastan Putousta - kohokohta ne 10 viikkoa tms kun se kestää :D

   Poista

Kommentit ovat aina tervetulleita! Kiitos, että piristät päivääni :)