18. joulukuuta 2015

Lempparikoristelutekniikka: elmukelmuilu

Ehdottomasti yksi lempparikoristelutavoista on elmukelmuilu. Elmukelmuilu tarkoittaa siis sitä, että ensin lakataan kerros/pari jotain lakkaa ja annetaan kuivua kunnolla. Sitten päälle levitetään kerros jotain toista lakkaa ja otetaan elmukelmurytty ja töpötellään kunnes ollaan tyytyväisiä kuvioon. Lopputulos on joka kerta yhtä uniikki ja samalla elegantti - just minun makuuni. Lisäksi värivaihtoehdot ja -yhdistelmät ovat loputtomia!

elmukelmu1

Marmorikuvio tarvitsee päälleen aina glitterlakan. Yleensä käytän China Glaze Fairy Dustia, mutta tällä kertaa halusin jonkun toisen glitterlakan. Glitterlakkaa valitessa täytyy ottaa huomioon, että se ei saa olla liian peittävä ja isoglitterinen. Joku huomaamaton ja pieniglitterinen/holotopperi ovat mielestäni parhaimpia.

elmukelmu2

Kamerani jotenkin sekosi näitä kynsiä kuvatessani. Otin varmaan lähemmäs 50 kuvaa, ja ainoastaan yksi oli onnistunut, yksi (ylläoleva kuva) ei-niin-tärähtänyt ja loput kuvat olivat ihan tärähtäneitä (niinkuin allekirjoittanut...) En tiedä oliko tuo glitterlakka "too much to handle" vai tärisikö käteni vaan ekstrapaljon. Vai oliko muuten vaan huono päivä. No kuitenkin, pääasia että edes jotain kuvia saatiin tähän postaukseen eiks je!

1

Nyt pääsin korkkaamaan peräti 3 lakkaa Amerikan tuliaisistani! Valinnanvaikeus oli kyllä kova. Valitsin kuitenkin: Haven't the Foggiest, Alpine Snow, I Carol About You ja Ciatén Confetti.

Mitäs tykkäsitte? Tykkäättekö myöskin elmukelmuilusta?

2 kommenttia:

  1. Aivan ihanat kelmuilut, oi! ♥ Mäkin tykkään tästä tekniikasta, niinkuin jo huomasitkin :D Ihanan helppo tapa saada mielenkiintoiset koristelut kynsille :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos!! :) totta, tuo sana mielenkiintoinen kuvaa hyvin lopputulosta!

      Poista

Kommentit ovat aina tervetulleita! Kiitos, että piristät päivääni :)