22. joulukuuta 2015

Merry Christmas

Ensinnäkin haluaisin huomauttaa, että... katsokaa överibanneriani hahah. Oli vaan pakko tehdä jouluöveribanneri, kun picmonkey.comissa oli niin kivoja efektejä joilla leikkiä. Lupaan, että heti joulun jälkeen laitan tilalle hieman maltillisemman bannerin :D

Merry Christmas

Näihin kuviinkin piti saada ängettyä noita jouluisia efektejä, koittakaa kestää! Tein simppelit kynnet joulunodotusta varten ja ajattelin, että eiköhän näillä se joulutunnelma tule. No ei ainakaan vielä ole joulufiilistä, höh.

merry christmas 3

Vähän kyllä vihaan tarroja, kun niiden reunat jää ärsyttävästi näkyviin kuvissa. Siirtokuvat ovat siitä kivoja, että ne ikään kuin sulaavat kynnelle eikä jää minkäänlaisia rajoja näkyville.

merry christmas 2

Vihreä ja punainen ovat kyllä hyvä kombo jouluun.

joulukynnet1

Olen jo kauan yrittänyt myydä pois OPIn Cuckoo for this color, mutta onneksi otin sen pois myyntilaatikosta - sehän on aivan huippuhyvä kynsilakka! Peittää yhdellä kerroksella, on superhelppo levittää ja kuivuu nopeasti. Plussaa tottakai väristä ja shimmeristä. Aenglandin Rosebower ei ole sekään sen huonompi: peittää myös yhdellä kerroksella, kiva scatterholo jne.

Olen hieman pettynyt, kun joulufiilis puuttuu kokonaan. Tuli vähän kiire tehdä edes pari joulukynttä täksi jouluksi. Täytyy heti tänään illalla tehdä kynnet aattoa varten, koska ei muuten kerkeä julkaista niitä blogissa jouluaatoksi.

6 kommenttia:

  1. Mullakin joulufiilis on kateissa tuon ulkona vallitsevan säätila takia.. ei ole auttanut edes Jouluradion ahkera kuuntelu. Ei pidä kattoa ulos vaan linnoittautua sisään glögin kanssa niin ehkä se fiilis sitten nousisi :-)

    VastaaPoista
  2. Niinpä! Jos vaan pysyttelis sisällä, verhot alhaalla, hirveesti kynttilöitä ja joulukoristeita ja just glögiä+pipareita; eeeehkä silloin tulis joulufiilis! :D

    VastaaPoista

Kommentit ovat aina tervetulleita! Kiitos, että piristät päivääni :)